Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sony Center fotópályázat

2009, November 3 @ 00:00 - 2009, December 13 @ 00:00 UTC+0

Free
sc.jpg

Részletes szabályzatA játékban résztvevő személyek
A játékban mindenki részt vehet, kivéve a Sony Center, Sony
Márkabolt hálózat és a Sony Central And Southeast Europe Kft munkatársai.

A Játék időtartama
A játék 2009. november 3-án 15.00 órától, 2009. december 13. 24.00 óráig
tart.

A játék mechanizmusa és a nyerés feltételei
Regisztrálj, és tölts fel legalább egy, maximum három képet a sonycenter.hu oldalon és a zsűri döntése alapján, megnyerheted a Sony Center, három díja közül az egyiket.

Részletes szabályzat
A játékban résztvevő személyek
A játékban mindenki részt vehet, kivéve a Sony Center, Sony
Márkabolt hálózat és a Sony Central And Southeast Europe Kft munkatársai.

A Játék időtartama
A játék 2009. november 3-án 15.00 órától, 2009. december 13. 24.00 óráig
tart.

A játék mechanizmusa és a nyerés feltételei
Regisztrálj, és tölts fel legalább egy, maximum három képet a sonycenter.hu oldalon és a zsűri döntése alapján, megnyerheted a Sony Center, három díja közül az egyiket.
A nyeremények az oldal összes olyan regisztrált felhasználója közül kerül zsűrizésre, akik az akció időtartama alatt regisztrálták magukat, és legalább egy fotót feltöltöttek.

Minden aktivált regisztráló feltöltött képeit 2-5. napon belül moderátor ellenőrzi és hagyja jóvá a fotó tartalmát. Kizárásra kerülnek azok a fotók, amelyek:
– nem kapcsolódnak a kiírt fotópályázat témájához,
– sértik a jó ízlést,
– szexuális tartalmúak,
– fotóbérleti oldalakról letöltöttek,
– a dohányzást vagy alkohol fogyasztást hangsúlyosan ábrázolnak.

Minden feltöltött kép jóváhagyásáig a regisztrált felhasználó inaktívvá válik, mindaddig, amíg a moderátor a képeket engedélyezi. Amennyiben később kerül fel a 3db kép (bármikor feltölthető, cserélhető a 3 db kép), minden új képnél újra inaktívvá válik a felhasználó, elfogadásig.

A Sony Center fenntartja kizárólagos jogát annak eldöntésére, hogy a feltöltött fotót a fenti kritériumok szerint ki kell-e zárni. Ennek indokolására, e körben a játékos tájékoztatására nem köteles.
A szavazatok a zsűrizés eredményét nem befolyásolják, kizárólag tájékoztató jellegűek.
A fotók feltöltése során a játékos a regisztrációval egyidejüleg elfogadja a játék szabályzatát, és egyben nyilatkozik arról, hogy a fotó kizárólag saját tulajdonát képezi, továbbá a fotón szereplők engedélyének birtokában van. Az oldalon megjelenítésre kizárólag azok a fotó kerülnek, amelyek tekintetében a feltöltő a fenti nyilatkozatokat megtette, illetve nyilatkozott arról, hogy a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 16. §. (4) bekezdésében foglaltak szerint az elkészült mű után díjazásra igényt nem tart.
Tekintettel arra, hogy a szervezőnek a nyilatkozat valóságtartalmát ellenőrizni nem áll módjában, így amennyiben személyiségi, vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében a játékost terheli.

A nyeremények
A fődíj, amely az akció időtartama alatt regisztrált játékosok közül kerül kisorsolásra:
1. díj: 1 db DSLR-A500L digitális tükörreflexes fényképezőgép
2. díj: 1 db DSC-WX1 digitális fényképezőgép
3. díj: 1 db DPF-D72N/BQ digitális fényképkeret

A zsűrizés időpontja: 2009. december 14-16.
A nyerteseket e-mailban a zsűrizést követő 3 napon belül értesítjük. Amennyiben a nyertes a kiértesítést követő 7 napon belül nem jelentkezik, úgy egy tartalékjátékos kerül a nyertes helyére. Ebben az esetben minden jog a Sony Centert illeti.

A készlet elemeit a szervező saját belátása szerint állítja össze, a kiválasztott összetételt a játékos tudomásul veszi, azzal szemben kifogással nem élhet.

Amennyiben a főnyeremény nyertese nem töltötte be 18. életévét, abban az esetben a nyeremény átvételére és beváltására kizárólagosan törvényes képviselőjével jogosult. A nyeremények készpénzre és más nyereménytárgyra nem válthatók át és nem ruházhatók át. Előre nem látható események bekövetkeztekor a szervező fenntartja a jogot, hogy alternatív nyereményt ajánljon fel a nyertesnek azonos vagy nagyobb értékben.

A nyeremények átvételének feltételei
A nyertesek az akció befejezését követő 30 napon belül tájékoztatást kapnak a nyereményük átvételének pontos részleteiről a játékos által megadott elérhetőségek valamelyikén. A szervező nem vállal felelősséget a játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.

A szervező jogai
Amennyiben az akció során bizonyítottan olyan technikai vagy biztonsági probléma merül fel, amely csalásra adhat lehetőséget, a szervező fenntartja a jogot, hogy a promóciót szüneteltesse, vagy törölje.
A résztvevők az akcióban való részvételükkel hozzájárulnak nevük és fényképük nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre állnak média interjú céljából, valamint hogy a róluk készített hang-, illetve videofelvételt és fényképeket a szervező díjmentesen felhasználja.
A nyereményekhez tartozó adófizetési kötelezettséget a Sony Center teljesíti.

Általános rendelkezések
A játékosok a regisztrációval együtt jelen játékszabály rendelkezéseit is elfogadják.
A játékos tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését és feldolgozását a szervező végzi. A játékosok a játékban való regisztrációval egyben hozzájárulnak adataiknak a fenti módon történő kezeléséhez, valamint a szervező által küldött heti maximálisan egy darab e-mail ajánlat fogadásához. A játékos az adatkezeléssel, annak megszüntetésével kapcsolatos bármilyen kérdéssel a szervezőhöz fordulhat az
alábbi címen: foto.palyazat@eu.sony.com Sony Center RA Trade KFT. 2040 Budaörs, Törökbálinti u. 23. 06/23-502-820 telefonszámon.

Details

Start:
2009, November 3 @ 00:00 UTC+0
End:
2009, December 13 @ 00:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Category:
Website:
http://fotopalyazat.kisdunaelectronic.hu/reszletes_szabalyzat.html