Események betöltése

« Összes Események

SILENT CAFÉ bemutatja – A természet csendje című digitális fotóművészeti kiállítást / Baumann Béla, John Judit és Polgár Martina

április 21 - május 22

Digitális fotóművészeti tárlat nyílik 2022. április 20-án, szerdán 16:00 órakor a tihanyi Rege galériában, amely Baumann Béla, John Judit és Polgár Martina fotóművészek munkáit vonultatja fel. A “Silent Café bemutatja: A természet csendje” című, több, mint ötven fotóból álló tárlatot, amely május közepéig látogatható.
Oravetz Dániel a Rege Galéria Tihany, kurátora elmondta, hogy a képeket egy a tartalom tekintetében állandóan változó mini digitális kiállítói térben mutatják be a különleges tulajdonságokkal felruházott Samsung The Frame TV – k segítségével. Az egyedileg megálmodott művészeti galéria a több mint 60 éves kulturális múltra visszatekintő, a ” Balaton Pilvax kávéházának” is nevezett, Apátsági Rege Cukrászdában került kialakításra. A művészet iránt fogékony látogatók, egyszerre gyönyörködhetnek az egyik legszebb panorámában, párás időben a dupla szivárványban, illetve a kiállítás képanyagában, mely minden néző számára egyedi élményt nyújt. Minden második percben a tér hangulata megváltozik, ahogyan a kiállítás tartalma is módosul. Minden látogató egyfajta premier előtt áll, mert kétszer ugyan azzal a tárlattal nem fog tudni találkozni. Az élmény mondhatni egyedi és megismételhetetlen.
Mint mondta, a digitális alkotások a helyi művészek alkotásai, az elmúlt tíz év termékei, melyek a Bakony-Veszprém-Balaton természeti szépségeit mutatják be.
Az öt televízión a képek folyamatosan cserélődnek, ezért a fotók számtalan különböző kompozícióban lesznek megfigyelhetők.
A kurátor elmondta, hogy céljaik között szerepel a helyi művészek közreműködésével életre hívni Tihanyban a balatoni kulturális életét meghatározó, egész évben megtekinthető kiállítás sorozatot. Ehhez várják fotó, festő vagy akár grafikai művészek jelentkezését a galéria honlapján: www.regegaleria.art
https://www.facebook.com/events/670203510759277/

Részletek

Kezdés:
április 21
Vége:
május 22
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
https://www.facebook.com/events/670203510759277/

Szervező

Apátsági Rege Cukrászda
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Apátsági Rege Cukrászda
Kossuth Lajos u. 22.
Tihany, - 8237 Magyarország
+ Google Térkép