Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Radisics Milán: Foto-Storyzás – FotoKlikk Fotós Akadémia I.

május 14 @ 16:48 - 17:08 CEST

Mit akarok mondani, és hogyan építek fel képtörténeteket az ember és a természet kapcsolatáról.
Roxy a róka kalandjai …

Magáról:

Kombinálja dokumentarista az absztrakt fotográfiat, ahogyan a levegőből úgy a talaj szintjéről is. A figyelme középpontjában van az ember és a természet kapcsolata, és ezek hatása a környezetünkre.
National Geographic magazin állandó külsős munkatársa, és ismert, nagyvállalatoknak dolgozik különböző fotó projekteken. Többszörösen díjazott számos fotó pályázaton. A Sony World Photography Awards nyertese, a magyar SajtóFotó nagydíjasa, és az amerikai POYI pályázaton is sikeresen szerepelt két alkalommal. Az Art of Pollution rövid filmjét több, mint húsz díjjal jutalmazták a világ különböző film-fesztiváljain.
A nagyszabású és hosszútávú Water.Shapes.Earth projektjében a festményszerű képeivel feszegeti a határokat a dokumentarista és az absztrakt fotográfia között, és bemutatja a víz útját, a szennyezést és az ember hatását a bolygónkra. Ebben a témában a következő önálló kiállítása a Magyar Nemzeti Múzeumban lesz 2022 őszén.
A FotoKozma, fotó fesztivál alapítója, amelynek célja, hogy bemutassa az ember és a természet kapcsolatát fotó kiállításokon keresztül.

Részletek

Dátum:
május 14
Időpont:
16:48 - 17:08 CEST
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
https://www.fotoklikk.eu/ffa1/

Szervező

FotoKlikk
Telefon:
+36209355111
E-mail:
noreply@facebookmail.com
View Szervező Website