szombat, július 31, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Portré és beauty fotózás alapjai, Bevezetés a stúdiófotózásba II

2020, június 13 @ 08:45 - 17:00 CEST

A Bevezetés a stúdiófotózásba egész napos workshop első részében nagy hangsúlyt kapott az interaktivitás. Most, a folytatásban sem lesz ez másként. Továbbra is a résztvevőket bevonva folyik az egész napos workshop, és ők rakják össze a világításokat és fényformálókat a beállításokhoz.
A workshopon teljesen kezdőként NEM éreznéd jól magad.
Sűrű napunk lesz. Hogy ne tartsuk föl egymást az amúgy kis létszámú csoportban, szükséges némi alaptudás: a fényképeződ működését (rekesz, záridő, ISO, RAW, WB, melyik menü hol van), kell tudnod, a többi tudást megkapod. Akkor fogod jól érezni mgad, ha tisztában vagy az ISO/rekesz/záridő összefüggéseivel, és ezek gyors beállításaival a fényképezőgépen.
A workshopra jelentkezésnek nem előfeltétele a bevezetés a stúdiófotózás világába első részén való részvétel. A két workshop tematikájában van átfedés mert azonos eszközöket használunk: a stúdiófelszerelések, összeszerelés, üzembe helyezés.
További információk:
https://fotosworkshopok.hu/workshopok/a-portre-es-beauty-fotozas-alapjai-bevezetes-a-studiofotozas-vilagaba-ii-workshop-olgaval
https://www.facebook.com/events/667321590783077/

Részletek

Dátum:
2020, június 13
Időpont:
08:45 - 17:00 UTC
Esemény kategóriák:
,
View Esemény Website

Szervező

Fotós Workshopok
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Prime Studio
Boráros tér 6
Budapest, - 1095 Magyarország
+ Google Térkép