szombat, szeptember 18, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pillanatképek Robert Capa életéből – Adorjáni Bálint, Szőke Barna és Boros Levente előadás

szeptember 8 @ 18:00 - 19:00 CEST

PILLANATKÉPEK ROBERT CAPA ÉLETÉBŐL – ADORJÁNI BÁLINT, SZŐKE BARNA ÉS BOROS LEVENTE ELŐADÁSA

Konténerkiállítással és Robert Capa kedvenc időtöltésének, a kádban olvasásnak interaktív installációjával várja a látogatókat a Capa Központ a Budapest Parkban. A szórakozóhely nyitvatartási idejében látogatható tárlat kapcsolódó programjaként 2021. szeptember 8-án 18 órától egy különleges előadás formájában Capa és világa is megidéződik.

Mivel töltötte legszívesebben szabad óráit Robert Capa? Milyen bohém és veszélyes kalandokba keveredett a második világháború alatt? Milyen előnyökkel járt és milyen problémákat okozott magyar származása? Hogyan írt a fényképezésről, amikor éppen elege volt belőle? Adorjáni Bálint színész ad elő szövegrészleteket a Capa által és a róla írt könyvekből, Szőke Barna és Boros Levente, a The Qualitons együttes tagjainak zenei kíséretével. Az előadás egyedi formában mutatja be a Friedmann Endreként született Robert Capa életművét, egy vetített képválogatással pedig további elmerülésre invitálja a látogatókat a fotós világába.

Időpont: 2021. szeptember 8., szerda, 18 óra

Helyszín: Budapest Park (1095 Budapest, Soroksári út 60.)

Az eseményen való részvétel ingyenes, limitált és regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://capacenter.hu/pillanatkepek-robert-capa-eletebol-budapest-park-regisztracio/

A bejutás a regisztrációt visszaigazoló e-mail bemutatásával lehetséges 2021. augusztus 12., csütörtök este t a Budapest Park Kvassay Jenő úti Hoppá VIP bejáratán keresztül.
A nem regisztráltak a Budapest Parkba váltott aznapi belépőjeggyel, a Soroksári úti Főbejáraton át tudnak eljutni a program és a kiállítás helyszínére (a Főbejárat felől érkezve rögtön jobbra).

A rendezvény a kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható!
A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadjuk, mindkettő esetében szükségünk lesz fényképes személyazonosító okmányodra is. Ezek hiányában sajnos semmiképpen nem tudunk beengedni.
A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).
Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a védettségi igazolványodat (kártya vagy applikáció) és fényképes személyazonosító okmányodat a bejárathoz közeledve előkészíted. Ezzel rögtön ellenőrizheted is, hogy egészen biztosan nem felejtetted otthon.
A kormányrendelet alapján az eseményre való belépést 18 éves kor felett kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink, illetve a felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek számára tudjuk biztosítani.
23 óra után kiskorú nem tartózkodhat a Park területén, védettségi igazolványtól függetlenül.
Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek lettünk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz HelloPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.
A védettségi igazolvány ellenőrzésével a beléptetési időnk megnövekedhet, ezért kérünk, érkezz időben!
22 óra után a koncertjeggyel minden aznapi bulit látogathatsz!
https://www.facebook.com/events/235135211811894/

Részletek

Dátum:
szeptember 8
Időpont:
18:00 - 19:00 CEST
Esemény kategóriák:
, ,
https://www.facebook.com/events/235135211811894/

Szervező

Budapest Park
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Budapest Park