Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pictorial Collective Portfolio Review

2020, January 10 @ 15:00 - 18:00 UTC

n

Kedves Fotográfusok !

2020. január 10-én a Pictorial Collective újabb portfólió konzultációt tart, mivel az előző konzultációra a sok jelentkező miatt többen nem jutottak be.
A review után ismertetnénk az előző és az újabb győztest, majd beszélnénk a tavaszi workshop programjáról, illetve arról, hogyan képzeljük el az érdeklődőkkel a közös munkát.

Mutasd meg fényképeidet és eddigi portfóliódat a számos hazai és külföldi díjjal kitüntetett fotóriporterekből álló kollektívának, ha építő kritikát keresel a munkáiddal kapcsolatban! Egy délután folyamán lesz alkalmad Hajdú D. Andrással, Mohai Balázzsal, Móricz-Sabján Simonnnal, Szabó Bernadettel, Végh Lászlóval, Urbán Ádámmal és Bácsi Róbert Lászlóval is beszélni, és különféle nézőpontokat megismerni.

A beszélgetések 20 perces szakaszokban zajlanak, ahol négyszemközt teheted fel a kérdéseidet és kaphatsz visszajelzést a fotóiddal kapcsolatban. Minden jelentkező négy konzulensnek tudja majd megmutatni a munkáját, ezért arra kérünk Titeket, hogy a jelentkezésetekben két főt jelöljetek meg, akikkel mindenképp szeretnétek beszélni, a másik kettőt mi választjuk ki Nektek. Megértéseteket köszönjük!

Többek között ebben segítünk útmutatást adni:

Mik a jó fotótéma választás ismérvei?
Hogyan építs fel sikeresen egy dokumentarista fotósorozatot?
Mitől válik egy kép vizuálisan érdekessé, milyen kompozíciós és esztétikai elveket érdemes követni?

A Pictorial Collective Portfolio Review fődíja egy térítésmentes részvétel a portfólió review-t követő, tavaszra tervezett, korlátozott létszámú, több alkalmas Pictorial Collective workshopon, amely lehetőséget kínál a dokumentarista fotográfia iránt affinitást érzőknek arra, hogy finomítsák és tovább mélyítsék tudásukat, gyakorlati és elméleti téren. A kurzus alkalmával a résztvevők Bácsi Róbert László, Hajdú D. András, Hirling Bálint, Mohai Balázs, Móricz-Sabján Simon, Pályi Zsófia, Stiller Ákos , Szabó Bernadett, Urbán Ádám és Végh László konzulensektől tanulhatják, leshetik el a jó témaválasztás ismérveit, egy dokumentarista fotósorozat sikeres felépítését illetve a történetmesélés alapjait, a valós szituációk elemzését, képanalízist, szerkesztést.

HOL?

ArtBázis Összművészeti Műhely – 1085 Budapest, Horánszky u. 25.

MIKOR?

Portfólió review – 2020. január 10. péntek, 16:00-21:00

KIKET VÁRUNK?

Fotográfus hallgatók, végzősök, fiatal, kezdő és professzionális fotográfusok jelentkezését várjuk.

HOL JELENTKEZZ?

Az info@pictorialcollective.hu email címre az alábbi adatokat írd meg: Név, telefonszám, a választott két konzulens neve. Illetve csatolj kérlek egy rövid CV-t és egy maximum 10 képből álló portfóliót! Az általunk választott legjobb portfólió fotográfusa térítésmentesen vehet részt a portfólió review-n.

Portfólió review részvételi díj: 5000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2020. január 7.
E-mail: info@pictorialcollective.hu

Venue

ArtBázis Összművészeti Műhely
Horánszky u. 25
Budapest, - 1085 Magyarország
+ Google Map