Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pictorial collective Portfolió Review és előadás

2019, October 25 @ 14:00 - 19:30 UTC

Kedves Fotográfusok !

2019. Október 25-én a Pictorial Collective porfólió konzultációt és vetítéssel egybekötött előadást tart, amire minden érdeklődőt várunk nagy szeretettel!

Mutasd meg fényképeidet és eddigi portfóliódat a számos hazai és külföldi díjjal kitüntetett fotóriporterekből álló kollektívának, ha építő kritikát keresel a munkáiddal kapcsolatban! Egy délután folyamán lesz alkalmad Hajdú D. Andrással, Mohai Balázzsal, Móricz-Sabján Simonnnal, Szabó Bernadettel, Pályi Zsófiával és Végh Lászlóval is beszélni, és különféle nézőpontokat megismerni.

A beszélgetések 20 perces szakaszokban zajlanak, ahol négyszemközt teheted fel a kérdéseidet és kaphatsz visszajelzést a fotóiddal kapcsolatban.

Többek között ebben segítünk útmutatást adni:

Mik a jó fotótéma választás ismérvei?
Hogyan építs fel sikeresen egy dokumentarista fotósorozatot?
Mitől válik egy kép vizuálisan érdekessé, milyen kompozíciós és esztétikai elveket érdemes követni?
A Pictorial Collective Portfolio Review fődíja egy térítésmentes részvétel a portfólió review-t követő, november végére tervezett, korlátozott létszámú, több alkalmas Pictorial Collective workshopon, amely lehetőséget kínál a dokumentarista fotográfia iránt affinitást érzőknek arra, hogy finomítsák és tovább mélyítsék tudásukat, gyakorlati és elméleti téren. A kurzus alkalmával a résztvevők Bácsi Róbert László, Hajdú D. András, Hirling Bálint, Mohai Balázs, Móricz-Sabján Simon, Pályi Zsófia, Stiller Ákos , Szabó Bernadett, Urbán Ádám és Végh László konzulensektől tanulhatják, leshetik el a jó témaválasztás ismérveit, egy dokumentarista fotósorozat sikeres felépítését illetve a történetmesélés alapjait, a valós szituációk elemzését, képanalízist, szerkesztést.

HOL?

ArtBázis Összművészeti Műhely – 1085 Budapest, Horánszky u. 25.

MIKOR?

Portfólió review – 2019. Okóber 25. péntek, 16:00-19:00

Pictorial Collective előadás – 2019. Okóber 25. szombat, 20:00-21:30

KIKET VÁRUNK?

Fotográfus hallgatók, végzősök, fiatal, kezdő és professzionális fotográfusok jelentkezését várjuk.

HOL JELENTKEZZ?

Az info@pictorialcollective.com email címre az alábbi adatokat írd meg: Név, telefonszám és csatolj egy rövid CV-t illetve egy maximum 10 képből álló portfóliót. Az általunk választott legjobb portfólió fotográfusa térítésmentesen vehet részt a portfólió review-n.

Részvételi díj: 5000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2019. Október 22.

https://www.facebook.com/events/745881775859647/

Venue

ArtBázis Összművészeti Műhely
Horánszky u. 25
Budapest, - 1085 Magyarország
+ Google Map