Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Panasonic Batteries 2006-os Év Amatőrfényképésze verseny – fotópályázat

2006, április 30 @ 20:00 - 2006, október 31 @ 01:00 CEST

Ingyenes
Panasonic

A verseny minden amatőrfotós előtt nyitva áll, korhatártól, a gyakorlattól és a képzettségtől függetlenül. Lakóhelye legyen Magyarország. Hivatásos fotósok nem vehetnek részt a pályázaton.

KÜLDJE EL NEKÜNK LEGJOBB FOTÓJÁT!
Nyerjen egy new york-i utazást és vegyen részt egy fotós műhelymunkában.

A verseny minden amatőrfotós előtt nyitva áll, korhatártól, a gyakorlattól és a képzettségtől függetlenül. Lakóhelye legyen Magyarország. Hivatásos fotósok nem vehetnek részt a pályázaton.

KÜLDJE EL NEKÜNK LEGJOBB FOTÓJÁT!
Nyerjen egy new york-i utazást és vegyen részt egy fotós műhelymunkában.

Szenvedélye a fényképezés? Fényképeket készít családjáról, barátairól és a helyekről, amerre jár? Talán elkapott egy varázslatos pillanatot, egy szokatlan helyzetet vagy az életnek egy humoros, őrült részletét? Bármit is ábrázol, ha van egy fotója, amelyre igazán büszke, be kell neveznie az Év Amatőrfényképésze versenyünkre.


A fényképeket csak jpeg fájlként lehet feltölteni:

max. 1536 x 1024 pixel
min. 480 x 320 pixel
Kérjük, próbálja fényképe méretét 1MB alá csökkenteni.

Más formátum nem fogadható el.

Ha fotópályázata hagyományos analóg fényképezőgéppel vagy dia formátumban készült, be kell szkennelnie és digitalizálnia a fotót, vagy fotós szaküzletben kell ezt elvégeztetnie.


A ZSŰRI

A zsűri tagjai egyenként értékelnek minden érvényes pályamunkát, majd a verseny lezárása után találkoznak, hogy megállapodjanak a győztes, a második és harmadik helyezett személyében. A “Hónap díjainak” nyerteseit a Panasonic Batteries egy bírálója fogja kiválasztani.

A zsűri tagjai:

Ms. Caroline Brachet – Panasonic Battery Sales Europe NV
Mr. Pal Polyik – Panasonic Hungary Ltd.
Mr. Barna Zsigmond – Panasonic Hungary Ltd.

Szabályok, határidők és feltételek

Üdvözöljük a Panasonic Batteries 2006-os Év Amatőr Fotó Nagydíj versenyén. Kérjük, olvassa el az ebben a versenyben való részvételére vonatkozó, alábbi szabályokat, határidőket és feltételeket.

Határidők és feltételek

1. Azzal, hogy részt vesz a Panasonic Batteries Fotó nagydíjának versenyében, elfogadja a következő határidőket és feltételeket.
2. A versenyen részt vehet minden közép-európai lakos. A pályázók csak úgy vehetnek részt a versenyben, ha a lakóhelyük szerinti országból jelentkeznek. A versenyen nem vehetnek részt a Panasonic Batteries alkalmazottai és családtagjaik.
3. A részvételhez nincs szükség vásárlásra vagy nevezési díjra.
4. A pályázaton való részvételhez a résztvevőknek be kell nyújtaniuk fotóikat a Fotó nagydíj weboldalán: www.photo-award.com, a pályázat szabályainak, határidőinek és feltételeinek megfelelően. A szabályoknak megfelelően beküldött pályamunkák nyilvántartásba kerülnek, és egy bírálóbizottság fog dönteni róluk ugyanezen határidőknek és feltételeknek megfelelően. Minden résztvevő felelős fényképei tartalmáért, így minden pályázónak tudnia kell igazolni a benyújtott képeken látható személyek beleegyezését. Minden résztvevő felelős a versenyre benyújtott fényképek szerzői jogának birtoklásáért.
5. Bár minden erőfeszítést megteszünk, hogy biztosítsuk a kitűzött díjakat, abban az esetben, ha azok mégsem állnak rendelkezésre, azonos vagy nagyobb értékű terméket biztosítunk. A díjak még beszerezhetetlenségük esetén sem válthatók át készpénzre vagy más nyereményre. A lenti 21. bekezdésben meghatározott 1. díj 2007. július 6. és 11. között kerül megszervezésre. A Panasonic Batteries semmiképp sem tehető felelőssé, ha a díjat megnyerő résztvevő nyereményen való részvétele bármilyen személyi okból meghiúsul.
6. A havonkénti nyertesek kihirdetése 2006. június, 2006. július, 2006. augusztus, 2006. szeptember, 2006. október és 2006. november közepén történik a Fotó nagydíj weboldalán. A bírálók döntése végleges, a döntés eredménye nem képezheti felülvizsgálat tárgyát. Az általános nyertesek nevei és országai a Fotó nagydíj weboldalán lesznek megtalálhatók 30 nappal a bíráló döntését követően.
7. A nyerteseket személyesen értesítjük postán és/vagy telefonon a megadott címen/telefonszámon, a nyerteseknek jelentkezniük kell a nyereményükért úgy, hogy a Fotó nagydíj weboldalán leírt módon kapcsolatba lépnek a Panasonic Batteries marketing részlegével az értesítést követő 30 napon belül.
8. A nyereményeket a Panasonic Batteries marketing részlegével történt kapcsolatba lépés napjától számított egy hónap múlva küldjük el. Esetleg kapcsolatba lépünk önnel e-mailen vagy telefonon, hogy ellenőrizzük, megkapta-e a nyereményét.
9. A díjak nyerteseit terheli a nyereményre vonatkozó valamennyi adó.
10. A megadott személyes információkat annak ellenőrzésére használjuk, hogy megkapta-e a nyereményt, illetve ha megjelöli a megfelelő jelölőmezőt s így további információt kér, a Panasonic Batteries elküldi önnek azoknak a termékeinek vagy szolgáltatásainak részleteit, melyekről úgy gondoljuk, hogy érdekesek lehetnek az ön számára. Mindazonáltal, az ön személyes adataihoz nem férhet hozzá egyetlen Közép-Európán kívüli vagy a Panasonic Batteries-kal kapcsolatban nem álló szervezet sem.
11.a. A résztvevők beleegyeznek, hogy nyertes fotónak kiválasztott bármely felvételükkel kapcsolatban a Panasonic Battery Sales Europe NV, a Panasonic Marketing Europe GmbH és a Matsushita Electric vállalatoknak, valamint a Panasonic csoport más tagjainak 5 évre díjmentesen kizárólagos jogot biztosítanak a fényképek marketing és promóciós célokra történő felhasználásához.
11.b. A nyertesek szerzői elismerést kapnak (minden marketing anyagon megjelenő fényképpel együtt az alkotó neve is mindig feltüntetésre kerül) a felvételük bármely kiadott reprodukciójával kapcsolatban, melyet a Panasonic Batteries vagy ügynökei adnak ki.
12. A pályázat szervezője: Panasonic Battery Sales Europe N.V., Brusselsesteenweg 502, 1731 Zellik, Belgium.
13. A Szervező fenntartja a jogot, hogy eltávolítson olyan betöltött képeket, melyekről, teljes körültekintése mellett, úgy gondolja, hogy esetleg kárt okozhat, nem megfelelő vagy alkalmatlan lehet erre a pályázatra, beleértve, de nem korlátozva erőszakos, bűnügyi, vallási, politikai, faji, szexuális vagy kizsákmányolással kapcsolatos tartalmakra. A figyelembe vett ismérvek összhangban lesznek a Panasonic Battery Sales Europe N.V. vállalati politikájával és a társaságunkon belül általánosan elfogadott irányelvekkel.
14. A Szervező nem vállal semmilyen felelősséget semmiféle kárért, melyet esetleg egy ezen a pályázaton valakinek odaítélt bármiféle nyeremény okoz, kivéve a Panasonic termékeiért viselt szokásos felelősséget.
15. A nyereményként kiadott termékekre ugyanolyan garanciák és szervizfeltételek érvényesek, mint a kiskereskedelemben eladott termékekre.

A verseny szabályai

16. A pályázatra beadott fényképek száma:
Minden résztvevő legfeljebb hat (6) képet nevezhet be. Ha résztvevőnként vagy címenként több, mint hat képet töltenek be, a Szervező visszatartja ezeket a képeket a versenyen résztvevő képek fotógalériájából.
A beküldött képek védelmet élveznek egy biztonságos weboldalon, ahol csak a bíráló tud képeket törölni. Ugyanakkor minden kép letölthető lesz, mint minden kép az interneten.
17. Beküldési határidők:
a) Havonta kiadott díjak/ ország:
A 2006. május havi pályázathoz a május 1. és május 31. között beküldött képekből választják ki a májusi díjazottat.
A 2006. június havi pályázathoz a június 1. és június 30. között beküldött képekből választják ki a júniusi díjazottat.
A 2006. július havi pályázathoz a július 1. és július 31. között beküldött képekből választják ki a júliusi díjazottat.
A 2006. augusztus havi pályázathoz az augusztus 1. és augusztus 31. között beküldött képekből választják ki az augusztusi díjazottat.
A 2006. szeptember havi pályázathoz a szeptember 1. és szeptember 30. között beküldött képekből választják ki a szeptemberi díjazottat.
A 2006. október havi pályázathoz az október 1. és október 31. között beküldött képekből választják ki az októberi díjazottat.
b) Fotó nagydíj / ország:
A 2006-os általános Fotó nagydíj pályázaton a 2006. május 1. és 2006. október 31. között beküldött fényképeket veszik figyelembe.

18. A nevezési felhívás 6 hónapig érvényes 2006. május 1-jétől 2006. október 31-ig. A havonta kiadott díjakra beküldött pályamunkákat automatikusan nevezik a Fotó Nagydíjra is.
19. Nevezés a Fotó Nagydíjra:
a) A pályázat szabályainak, határidőinek és feltételeinek elolvasása és elfogadása:
Először regisztrálnia kell azzal, hogy elolvassa a pályázat minden szabályát, határidejét és feltételét. Kattintson a jelölőmezőbe, hogy elolvasta és elfogadja őket. Ezután lépjen a következő, “regisztrációs” oldalra (Jelentkezési lap).
b) Regisztráció (Nevezés) a versenyre.
Ezen a jelentkezési lapon adja meg elérhetőségeit (név, telefonszám, cím, e-mail cím).

A jelentkezési lap minden előírt mezőjét ki kell töltenie, mielőtt továbblépne.

Kérjük, jelölje meg a megfelelő jelölőmezőt, amennyiben szívesen veszi, ha elküldjük önnek jövőbeli promócióink, híreink és ajánlataink részleteit a Panasonic termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyekről úgy gondoljuk, esetleg érdekelhetnék önt.
c) Végül a Technikai előírásoknak megfelelően feltöltheti a fényképeit.
Amint regisztrált (kitöltötte a jelentkezési lapot), belép a Fotó nagydíj weboldalának arra a részére, ahol feltöltheti fényképeit a megfelelő fotógalériába.
Itt töltheti fel a képe(ke)t, melyeket a versenyre kíván beküldeni. Fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk minden olyan anyagot, melyekről, teljes körültekintésünk mellett, úgy gondoljuk, hogy esetleg nem megfelelő, alkalmatlan, vagy más módon kárt okozhatKEVINtámadást
20. Havonta odaítélt díjak:

– A következő hónap 15-éig a havonkénti nyertesek/ ország megjelennek a következő weboldalon: www.photo-award.com, és kapcsolatba lép velük az illetékes marketing részleg.

2006. május hónapban: 3 Panasonic MP3 lejátszó SV-MP110VE-A (vásárlói értéke 99 EUR)
2006. június hónapban: 5 Panasonic Battery digitális fényképezőgép-készlet (BQ-395 Panasonic gyors és úti töltő + 4 x Panasonic P6P, 2600mAh Ni-Mh tölthető elem (AA/M méret) + mini fotóállvány + utazótok) (vásárlói értéke 35 EUR)
2006. július hónapban: 5 Panasonic családi készlet (BQ-395 Panasonic Quick & Travel töltő + 4 x Panasonic P6P, 2600mAh Ni-Mh újratölthető elem (AA/M méret) + 2 x Panasonic PO3P, 800mAh Ni-Mh újratölthető elem + 4 adapter (D/XL méret) + 2 x adapter (C/L méret) + utazótok) (vásárlói értéke 45 EUR)
2006. augusztus hónapban: 3 Panasonic MP3 lejátszó SV-MP110VE-A (vásárlói értéke 99 EUR)
2006. szeptember hónapban: 5 Panasonic Battery digitális fényképezőgép-készlet (BQ-395 Panasonic Quick & Travel töltő + 4 x Panasonic P6P, 2600mAh Ni-Mh újratölthető elem (AA/M méret) + mini fotóállvány + utazótok) (vásárlói értéke 35 EUR)
2006. október hónapban: 5 Panasonic Battery családi készlet (BQ-395 Panasonic Quick & Travel töltő + 4 x Panasonic P6P, 2600mAh Ni-Mh újratölthető elem (AA/M méret) + 2 x Panasonic PO3P, 800mAh Ni-Mh újratölthető elem + 4 adapter (D/XL méret) + 2 x adapter (C/L méret) + utazótok) (vásárlói értéke 45 EUR)
21. Fotó Nagydíj:
Egy bírálóbizottság fog dönteni a nyertesekről.
A Fotó nagydíj/ország a következők szerint kerül odaítélésre 2006. december 16-án:

1. díj:

2 személyes utazás New Yorkba, ahol részt vehetnek egy a digitális fényképezésről rendezett szakmai műhelymunkában a következő, meghatározott időben: 2007. július 6-tól 2007. július 11-ig (vásárlói értéke több mint 5.000 EUR) – szállás egy luxusszállodában
3 kirándulás, melyek tartalmaznak:

  • NEW YORK-I VÁROSNÉZÉST: Fél nap: New York nevezetességeivel
  • 1 ELŐADÁS A BROADWAY-N
  • Helikopteres repülés: 10 – 12 perc

A repülőjegyeket, a szállást és a félpanziós ellátást a Panasonic Batteries szervezi meg, és állja a költségeit.
A Panasonic Batteries az italok költségeit nem fizeti.

2. díj:

Panasonic Lumix digitális kamera DMC-FZ30: 8-Megapixel, kitűnő Leica lencsék, 12x-es optikai és 4x-es digitális zoom (összesen 48x-os zoom) és optikai képstabilizátor (vásárlói értéke 700 EUR)

3. díj:

Panasonic Lumix digitális kamera DMC-LZ3: 5-Megapixel, 6x-os optikai és 4x-es digitális zoom, plusz optikai képstabilizátor (vásárlói értéke 280 EUR).
A Fotó Nagydíj nyerteseinek nevét 2006. december 16-án tesszük közzé a Fotó Nagydíj weboldalán.
KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA EL EZEKET A SZABÁLYOKAT, HATÁRIDŐKET ÉS FELTÉTELEKET, MIELŐTT TOVÁBBLÉPNE A JELENTKEZÉSI LAPRA.
Ha nem ért egyet ezen szabályok, határidők és felhasználási feltételek valamelyikével, kérjük, ne vegyen részt ezen a pályázaton és ne lépjen tovább a következő oldalra!


Fődíj: 2 személyes utazás New Yorkba

A new york-i út mottója a “Valódi felfedezés”. A győztes a csodálatos, felújított Waldorf Astoria hotelben száll meg.

New York sokszínű arculatának megismerésére a Panasonic Batteries városnéző túrát szervez a győztesnek olyan híres new york-i városrészekbe, épületekhez, mint a Chinatown, a Rockefeller Centre vagy a Battery Park, de a nyertes részt vehet a Big Apple helikopteres városnézésen is.
Az izgalmakat egy esti előadás fokozza a Broadway-n .

A hab a tortán: a nyertes professzionális műhelymunkában vehet részt a világhírű Luis Castañedaval . Luis Castañeda 1994-ben elnyerte a legjobb latin-amerikai fotósnak járó díjat.

Második díj
A második helyezett nyereménye egy jól ismert Leica objektívvel, 12X optikai és 4X digitális zoommal, valamint a mindig tökéletesen éles képek érdekében optikai képstabilizátorral felszerelt szenzációs,

8 megapixeles Lumix DMC-FZ30 digitális fényképezőgép.

Harmadik díj

A harmadik díj egy 6X optikai
és 4X digitális zoommal és optikai képstabilizátorral felszerelt nagy
teljesítményű, zsebméretű,

5 megapixeles Lumix DMC-LZ3

digitális fényképezőgép.

Sőt a Fotó Nagydíj zsűrije kiválasztja a hónap fotóit, és minden nyertes Panasonic elemeket és más értékes ajándékokat kap.

Május hónapban

3 Panasonic SV-MP110VE-A típusú MP3-lejátszó. Ez a kiváló MP3-lejátszó Digital Xtreme Power elemekkel működik, melyek több órányi zenehallgatást biztosítanak!

Június hónapban

5 Panasonic Battery digitális fényképezőgép-készlet: egy Panasonic Quick & Travel töltő, 4 P6P újratölthető Panasonic elem (akár 2600 mAh Ni-Mh), egy mini fotóállvány és egy divatos utazótok. Ideális, ha szívesen utazik!

Július hónapban

5 Panasonic Battery családi készlet: egy Panasonic Quick & Travel töltő, 4 P6P Panasonic újratölthető elem (akár 2600mAh Ni-Mh), 2 P03P újratölthető Panasonic elem (akár 800mAh Ni-Mh), 4 adapter (D/XL méret), 2 adapter (C/L méret) és egy divatos utazótok). Tökéletes a nyaraláshoz!

Augusztus hónapban

3 Panasonic SV-MP110VE-A típusú MP3-lejátszó. Ez a kiváló MP3-lejátszó Digital Xtreme Power elemekkel működik, melyek több órányi zenehallgatást biztosítanak!

Szeptember hónapban

5 Panasonic Battery digitális fénképyezőgép-készlet: egy Panasonic Quick & Travel töltő, 4 P6P újratölthető Panasonic elem (akár 2600 mAh Ni-Mh), egy mini fotóállvány és egy divatos utazótok. Ideális, ha szívesen utazik!

Október hónapban

5 Panasonic Battery családi készlet: egy Panasonic Quick & Travel töltő, 4 P6P újratölthető Panasonic elem (akár 2600 mAh Ni-Mh), 2 P03P újratölthető Panasonic elem (akár 800 mAh Ni-Mh), 4 adapter (D/XL méret), 2 adapter (C/L méret) és egy divatos utazótok). Tökéletes a nyaraláshoz!

Részletek

Kezdés:
2006, április 30 @ 20:00 CEST
Vége:
2006, október 31 @ 01:00 CEST
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.photo-award.com/site/ho/content/home.asp|http://www.photo-award.com/site/ho/content/competition_entryform.asp|http://www.photo-award.com/site/ho/content/tipstricks.asp