21.8 C
Budapest
vasárnap, augusztus 9, 2020
Hirdetés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Országos képző-, ipar- és fotóművészeti verseny középiskolásoknak

2010, január 20 @ 01:00 - 2010, március 12 @ 01:00 CET

Ingyenes
yf.jpg

A X. Ifjúsági Művészeti Fesztivál keretében az idei tanévben is meghirdette a és a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet művészetek szakterülete a középiskolásoknak szóló képző-, ipar- és fotóművészeti országos pályázatát. Budapest XVIII. kerületében – Pestszentlőrincen – tizedik alkalommal rendezik meg az ország egyik legjelentősebb középiskolásoknak szóló művészeti fesztiválját.

A X. Ifjúsági Művészeti Fesztivál keretében az idei tanévben is meghirdette a Kondor Béla Közösségi Ház és a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet művészetek szakterülete a középiskolásoknak szóló képző-, ipar- és fotóművészeti országos pályázatát.
Budapest XVIII. kerületében – Pestszentlőrincen – tizedik alkalommal rendezik meg az ország egyik legjelentősebb középiskolásoknak szóló művészeti fesztiválját.
A több napig tartó találkozó kiemelt rendezvénye a reprezentatív kiállítással, díjkiosztó ünnepséggel záruló képző- és iparművészet iránt érdeklődő diákok számára kiírt pályázat.
A Kondor Béla Közösségi Házban minden pályázótól kiállítanak minimum egy művet. A neves alkotókból, pedagógusokból álló zsűri által díjazásra javasolt munkák készítői rangos elismerésben részesülnek. A sokszínű kiállítás immár tíz éve hirdeti az ország minden tájáról érkező, a művészi önkifejezés lehetőségei iránt érdeklődő tanulók felkészültségét, az iskolák, műhelyek oktatási színvonalát.
Az áttekintő jellegű kiállításokat a közösségi ház kiállítóterében egymást követő időpontokban tekinthetik meg az érdeklődők.
A díjazott munkákról a rendezők színes katalógust állítanak össze.

A beadási határidő 2010. március 12.
Részletes pályázati kiírás és jelentkezési lap:

Részletek

Kezdés:
2010, január 20 @ 01:00 UTC+0
Vége:
2010, március 12 @ 01:00 UTC+0
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék: