szerda, október 20, 2021
Események betöltése

« Összes Események

Önismereti Kalandozások – fotográfiai alkotóműhely

október 23 @ 10:00 - 17:00 CEST

Önismereti kalandozások – fotográfiai alkotóműhely
Ezen a napon a képi világ szimbólumrendszerében teszünk kalandozást. Dolgozunk majd kész képekkel, fogunk fotózni stúdióban és a szabadban, ismerkedünk a fotográfiával, a képi világ misztikumával és nyelvrendszerével. Na meg közben persze magunkkal. Mindezt keretek között, de mégis spontán, szabadon. Csak a képzelet szab határt és mellesleg menet közben kicsit tanulunk fotózni is a gyakorlatban.
Élmény és önismeret – várunk Téged is!
Önismereti kalandozások:
Tematikus élménynapjaink gerincét kreatív, szórakoztató, természetközeli és kulináris programok adják. Csupa olyan dolog, ami tölt és felszabadít. Programok, amik segítik az elengedettség állapotát, a szárnyalást és közben időnként belepillanthatunk a magunk által alkotott varázstükörbe.
Csoportos programok, melyek során a megszokottól eltérő aspektusokból tekinthetünk magunkra.
Ezek a programjaink nem terápiás csoportok! Nincs lehetőség egyéni problémák kibontására. Nem analizálunk, nem akarunk megfejtéseket, csak visszacsatolásokat miközben jól érezzük magunkat.
Lesz alkotás, játék, kirándulás, kóstolók a művészetterápia, az ökoterápia, az élményterápia és az ontológiai coaching eszközeire építve.
Fontos információk:
– Létszám: A program kimondottan kiscsoportos koncepciójú, min. 3, max. 8 fő.
– Helyszín: Menedék – Hajagos Tanya (Tapolca-Diszel).
– Ár: 16.000 Ft, mely tartalmazza az alapanyagokat, a felszerelést és egy piknik ebédet, illetve kávét, teát.
– Időpont: 2021.10.23. 10.00-17.00 óráig.
– A programra érdemes kényelmes, időjárásnak megfelelő, kültérre is megfelelő öltözékkel készülni. Magyarul játszósruhában gyertek! Fogunk földön alkotni, asztalnál ülni, kirándulni, mozogni kint és bent egyaránt.
– Jelentkezés: Emailben az info.hahet@gmail.com címen. A jelentkezést a válaszlevélben küldött díjbekérő rendezésével véglegesítjük. Kérjük, hogy az egyéni étkezési igényeket, ételallergiákat a jelentkezésnél jelezzétek felénk!
– Jól szocializált kutyákat szeretettel várunk!
– Igény esetén a helyszínen van lehetőség éjszakázni, közös, matracos elhelyezéssel. Kérjük ilyen irányú igényeteket szintén jelezzétek felénk a jelentkezésnél.
https://www.facebook.com/events/1195058737657426/

Részletek

Dátum:
október 23
Időpont:
10:00 - 17:00 CEST
Esemény kategóriák:
,
https://www.facebook.com/events/1195058737657426/

Szervező

Gyógyító Lovak – HAHET Natural Lifemanship
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Menedék – Hajagos Tanya
Tapolca-Diszel, - Magyarország + Google Térkép