Hirdetés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

naturArt – az év természetfotósa pályázat 2015

2015, május 21 @ 20:00 - 2015, június 23 @ 00:59 CEST

Ingyenes
welcome_img_2.jpg

A naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület 2015-ben 23. alkalommal hirdeti meg Magyarország és a régió legnagyobb természetfotó pályázatát.A pályázat célja hazánk Magyarország, a Kárpát-medencei ökorégió és Földünk természeti értékeinek, csodálatos tájainak, egyedülálló élővilágának, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, és ezen keresztül a természetvédelmi és biológiai ismeretterjesztés, a társadalom szemléletformálása és esztétikai értékítéletének fejlesztése.

A naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület 2015-ben 23. alkalommal hirdeti meg Magyarország és a régió legnagyobb természetfotó pályázatát.
A pályázat célja hazánk Magyarország, a Kárpát-medencei ökorégió és Földünk természeti értékeinek, csodálatos tájainak, egyedülálló élővilágának, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, és ezen keresztül a természetvédelmi és biológiai ismeretterjesztés, a társadalom szemléletformálása és esztétikai értékítéletének fejlesztése.
A pályázat nyilvános, arra hivatásos és amatőr fotósok egyénileg nevezhetnek az etf.naturart.hu honlapon.

I. KATEGÓRIÁK

1. Kezünkben a Föld

Az ember és a természet közötti kapcsolat, szerepünk, felelősségünk természeti környezetünkért.

2. A madarak viselkedése

Ebbe a kategóriába természetes környezetükben vadon élő madarakról készült képeket várunk, amelyek mozgalmas jelenetet vagy eseményt, akciókat, érdekes viselkedésformákat esztétikusan megjelenítve mutatnak be.

3. Az emlősök viselkedése

Ebbe a kategóriába természetes környezetükben vadon élő emlősállatokról készült képeket várunk, amelyek mozgalmas jelenetet vagy eseményt, akciókat, érdekes viselkedésformákat esztétikusan megjelenítve mutatnak be.

4. Az állatok viselkedése

Ebbe a kategóriába a 2. és 3. kategóriába nem sorolható, természetes környezetükben vadon élő állatokról készült felvételek nevezhetők, amelyek mozgalmas jelenetet vagy eseményt, akciókat, érdekes viselkedésformákat esztétikusan megjelenítve mutatnak be.

5. Állatok és környezetük
Itt olyan képek nevezhetők, amelyek tájképszerűen mutatják az állatok élőhelyét, és tükrözik az állatok és környezetük szétválaszthatatlan kapcsolatát. Fontos, hogy a képen felismerhetőek legyenek az állatok, azonban az értékelésben elsősorban a téma esztétikus bemutatása, a kompozíció kap hangsúlyt.

6. Állatok szemtől szemben

Ide nevezhetők a vadon élő állatokról természetes környezetükben készített közel- és makro-felvételek, állatportrék, az állatvilág törpéitől az óriásokig.

7. Növények és gombák

Ebbe a kategóriába várjuk a vadon élő növényekről és gombákról természetes környezetükben készült felvételeket, melyek kiemelik a bemutatott fajok szépségét, különlegességét – az élőhelyektől a mikrovilágig.

8. Kompozíció, forma és kísérletezés

Természeti témák absztrakt megjelenítése, amelyet a zsűri kizárólag esztétikai szempontok alapján bírál el. Ebben a kategóriában teret biztosítunk azoknak a kísérletező alkotóknak, akik természeti témájú képeiket a hagyományos kategóriákba nem sorolhatják.

9. Tájak

Ez a kategória a tájaké. Olyan természetfotókra számítunk, amelyek hűen szemléltetik egy táj szépségét, egyediségét, harmóniáját, illetve vadságát, érintetlenségét.

10. Élet a vízfelszín alatt

A víz felszíne alatt készült természetfotók nevezését várjuk.

11. Napnyugtától napkeltéig

Olyan természetes környezetükben vadon élő állatok fotóit várjuk, amelyek a kategória címében megjelölt Időszakban készültek. A napkeltekor vagy napnyugtakor készült fotók esetében, ha a napkorong a képen látható, annak legalább félig a horizont alatt kell lennie. Fontos szempont, hogy a kép kellően hangsúlyozza a napszak hangulatát.

12. Fekete-fehér természetfotók

Ide olyan képeket várunk, amelyek kihasználva a fekete-fehér technika lehetőségeit, hatékonyan emelik ki a témát és a kompozíciót. A kép tartalmának meg kell felelnie a többi pályázati kategória legalább egyikének

13. GDF-SUEZ – A természet energiái

A kategória címéhez illő felvételeket várunk. Elvárás, hogy a képek mondanivalója utaljon a természet erőire, amelyek hatnak az élő és élettelen környezetünkre, lakóhelyünkre és működtetik a földi ökoszisztémákat.

14. Ifjúsági kategória

Ebben a kategóriában kötetlen témájú természetfotók nevezhetők a felnőtt kategóriákban megfogalmazottak szerint. A pályázati felső korhatár 18 év, azaz ebben a kategóriában azok pályázhatnak, akik 1997. május 1. után születtek. Az életkoruk szerint ifjúsági kategóriába tartozó pályázók saját döntésük alapján nevezhetnek a felnőtt kategóriákban is, de ebben az esetben Ifjúsági kategóriában nem indíthatnak pályamunkákat.

15. Werk (Természetfotósok munka közben)

Ebbe a kategóriába olyan fotókat várunk, amelyek érdekes jeleneteket, eseményeket vagy akciókat mutatnak be a természetfotósokról munka közben. A zsűri kiválasztja a kiállításon és a fotóalbumban bemutatásra kerülő legérdekesebb képeket, de ezek díjazására nem kerül sor, és az „Év természetfotósa” végeredmény számításában sem vesznek részt.

II. ETIKAI ELVÁRÁSOK

Minden kategóriában követelmény, hogy az egyes állat- és növényfajokról készült felvételek vadon élő példányokat ábrázoljanak természetes környezetükben, azaz a beküldött felvételek természetes körülmények között készüljenek, hiteles mondanivalót tükrözzenek, és etikai szempontból ne legyenek kifogásolhatóak!
A „vadon élő állat” fogalom azokra az állatokra is vonatkozik, amelyek olyan bekerített területen élnek, ahol jelen van az adott állatfaj természetes ragadozója, vagy az adott területen a vadállomány természetes szaporulatot produkál. és rendszeres vadászattal végzik az állományszabályozást.
Ennek igazolására a nevezés, mint nyilatkozat szolgál. Amennyiben aggály merül fel a pályázatra küldött képekkel kapcsolatban, a kiíró kötelezheti a szerzőt a zsűrizés során felmerült bizonytalanságra okot adó kérdések írásban való tisztázására, és ennek ismeretében dönt a képek és a pályázó további sorsáról.
Ha a megszabott határidőig nem érkezik válasz a pályázótól a feltett kérdésekre, illetve nem biztosítja a zsűri számára a felmerült kérdések megnyugtató tisztázását szolgáló felvételi anyagokat, akkor a zsűri kizárja a pályázót a versenyből. http://www.naturart.hu/etikai-kodex

III. DÍJAZÁS

A pályázat kiírója és támogatói a felsorolt 1-14. kategóriákban az első három helyezett fotót díjazzák.
A kategóriák díjazottjai pénz-, illetve tárgyjutalomban részesülnek. A kiosztásra kerülő díjak összértéke mintegy 1.500.000 Ft.
Az egyes kategóriák győztesei kategóriánként pénzdíjban vagy tárgyjutalomban részesülnek.
Támogatóink ezen túlmenően, számos értékes különdíjat is felajánlottak. A kiállításra kiválasztott képek alkotói elismerő oklevélben részesülnek.

FŐDÍJAK

Hazánk legrangosabb szakmai elismerését, „ Az Év Természetfotósa 2015” kitüntető címet, a pályázat fődíját a legkiemelkedőbb kollekciót beküldő egyéni pályázó nyeri el. A díj – az egyéb jutalom mellett – Kiss Jenő Ferenc makói szobrászművész kisplasztikája. A fődíjat elnyerő pályázó felkérést kap a következő évi „Év Természetfotósa” pályázat zsűrijébe.
Az Év Természetfotója 2015” díjat a zsűri által legjobbnak ítélt kategória-győztes felvétel kapja.
Az Év Ifjú Természetfotósa 2015” címet az ifjúság kategóriában kollekciójával legeredményesebben szereplő pályázó nyeri.
Az Év Búvárfotósa 2015” díjat az a búvár-természetfotós kapja, aki búvármerülés során készített képeivel a legeredményesebben szerepel a pályázaton. (Búvármerülés: lásd Magyar Búvár Szakszövetség Merülési Szabályzatának definíciója: www.buvar.hu)
A naturArt által adományozott ” Dr. Tildy Zoltán-díj” nyertese a „Madarak viselkedése” kategóriában legeredményesebben szereplő 24 év alatti pályázó.

ZSŰRI ÁLTAL ODAÍTÉLT KÜLÖNDÍJAK

“Hálózat és madarak” különdíj

Az EDF-DÉMÁSZ által felajánlott különdíjakat azon állatfotók közül választjuk aki, amik az elektromos hálózatok és az állatvilág, különösen a madárvilág kapcsolatát mutatják be a fotóművészet eszközeivel.
Az ifjúsági kategóriában különdíjat kap a legjobb, talajszinthez vagy vízfelszínhez közeli, igen alacsony szögből készült madárfotó. A különdíj egy UBH 35 multifunkciós gömbfej, adományozója a Uniqball Team.
A pályázatot támogató szponzorok (pl. Természet Világa, Nimród, TermészetBúvár, stb.) által felajánlott különdíjak nagy részéről is a zsűri dönt, az adott támogató által megadott szempontrendszer alapján.

„Az év természetfotósa” fődíj odaítélése

Pontozási rendszer:
Az Év Természetfotója: 7 pont; kategória első díj: 4 pont; kategória második díj: 3 pont; kategória harmadik díj: 2 pont.
A pontok összesítése során +1 pontot kapnak a Kárpát-medencei ökorégióban készült, vagy ide tartozó fajokról készült képek. A Zsűri által megítélt különdíjas felvételek szintén +1 pontot érnek.
A fődíj odaítélése az alapján történik, hogy egy adott szerző a pályázaton kiosztott összes pontszám hány százalékával rendelkezik, valamint az összes kiállított kép hány százalékát készítette. A két százalék átlaga adja a pályázaton elért eredményt. A legmagasabb átlagot elérő szerző nyeri el „Az Év Természetfotósa” díjat. (Az ifjúsági és Werk kategória képei nem vesznek részt a végeredmény számításban.)

IV. ELBÍRÁLÁS

A pályamunkákat a naturArt Elnöksége által felkért, a természetfotózás gyakorlatában jártas hazai és/vagy külföldi neves szakemberek bírálják el.
A ZSŰRI tagjai:
• Bánkúti András
• Berta Béla
• Dombovári Tibor
• Heltai Csaba
• dr Kalotás Zsolt
• Novák László
• Selmeczi Dániel
A zsűrizés négy fordulós. A zsűri az összes képet értékeli, és az első fordulóban mintegy 1000 képet választ ki további mérlegelés céljára. A második fordulóban a pályaművek száma mintegy 400-ra szűkül, míg a harmadikban a zsűri a kiállításra kerülő kb. 100 képet választja ki. A kategóriák helyezési sorrendjét és a díjakat a zsűri a negyedik fordulóban, zárt ülésen dönti el.

A zsűrizés második és harmadik fordulója nyilvános. A nyilvános zsűrizés on-line követhető az interneten, az etf.naturart.hu címen.

V. KIFOGÁS, PANASZ, FELLEBBEZÉS

A zsűri szakmai-etikai döntései ellen nem lehet jogorvoslattal élni.
A pályázati szabályok megsértésének vélelme esetén a zsűri elnökének a zsűrizés 3. fordulójának lezárásáig megküldött emailben kell jelezni a kérdéses kép számát és a kifogásolás indokát. Emailcím: info@naturart.hu A zsűri a kérdéses képet megvizsgálja és dönt annak további sorsáról.
A zsűri döntése ellen felülvizsgálati kérelemmel vagy bejelentéssel lehet fordulni a pályázatot kiíró naturArt ÉTF2015 Etikai Bizottságához a 3. zsűrizési forduló napjától számított 30 napon belül. A bizottság tagjai: dr. Horváth Győző, Kármán Balázs, dr Vizúr János A bizottság elérhetősége: info@naturart.hu
A Bizottság döntése ellen jogorvoslattal nem lehet élni.

VI. PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

Felnőtt kategóriában beküldhető pályaművek száma: legfeljebb 25 kép
Egy kategóriában beküldhető : legfeljebb 5 kép
Az ifjúsági kategóriában beküldhető : legfeljebb 10 kép

A Werk kategóriába küldött pályaművek nem számítanak bele a 25 képes pályázati korlátba.
A pályázatra olyan analóg vagy digitális képek nevezhetők, amelyek nem voltak kiállítva a naturArt korábbi pályázatain, illetve amelyek 2015. május 1-ig nem értek el 1-3. helyezést, vagy különdíjat más hazai pályázaton.
A nevezéssel a pályázó nyilatkozik arról, hogy pályaművei minden szempontból megfelelnek jelen pályázati kiírásnak és rendelkezik a kép szerzői jogával, az eredeti módosítatlan kamera fájlokkal, illetve analóg pályázat esetén diapozitívval (negatívval) (lásd kiírás: Analóg pályázat, 1. és Digitális pályázat 1.pont). Ezeket a második forduló után a zsűri bekéri.

A pályázó vállalja, hogy ezeket a fájlokat feltölti a szerverre, illetve postán vagy személyesen a pályázati naptárban megadott határidőig eljuttatja a kiíróhoz. Továbbá, a pályázó vállalja, hogy a bekért képek mellé egyidejűleg csatolja a képek technikai adatait, a képek leírását. A kiírók kérésére a szerző vállalja, hogy önéletrajzot és egy nyomdai minőségű portrét küld magáról, a felkérésben részletezett paraméterek alapján. Egy pályázati anyag tartalmazhat digitális és analóg pályaműveket is.

VII. TECHNIKAI TUDNIVALÓK

Mivel a zsűri projektorral vetített digitális pályaműveket értékel, az eredeti (digitális vagy analóg) képről készített nagyméretű JPEG formátumú képekkel lehet csak pályázni, amelyeket az etf.naturart.hu honlapra kell feltölteni az alább meghatározott pályázati naptár szerint.

Képarányok:

A pályázat kiírója a képarányok tekintetében nem ad megkötést, de értelemszerűen figyelembe kell venni azt, hogy a pályamű – sikeres szereplés esetén – kiállítható, ill. a könyvben szerepeltethető legyen, ezért a pályázók törekedjenek a szabványos, vagy ahhoz közeli oldalarányok használatára.

Vágás:

Engedélyezett a kép megvágása, a zavaró elemek levágása, továbbá a képorientáció megváltoztatása, de a vágás mértéke nem lehet nagyobb az eredeti képpontok számának 50%-ánál.

Képméret:

A vágott fájl mérete legalább 6 megapixel kell legyen.

Képmódosítás:

Csak a kép egész felületét érintő enyhe módosítások megengedettek (expozíció, tónusok, gradáció, színhőmérséklet, kontraszt, telítettség, árnyékok/csúcsfények, élesítés, zajszűrés).

A kép egyes kijelölt részeinek módosítása, illetve retusálása ( az „ecset” és a „bélyegző” eszköz ) használata nem megengedett!

Konverzió:

Engedélyezett a fekete-fehérré ill. infra képpé alakítás

Több felvétel egyesítése:

Beküldhetők olyan felvételek is, amelyek az alábbi technikákkal készültek:
Egy helyszínen, időben egymás után készített több felvétel kamerán belüli vagy utólagos (kamerán kívüli!) egyesítéséből származó HDR és panoráma képek, összeadott képek, pl. csillagászati „csillagíves“ és asztrotájkép felvételek. Tekintettel az óriási file méretekre az ily módon készített képek eredeti file-jait a zsűri egyedileg kéri majd be az érintett pályázóktól.

Karcok és szennyeződések eltávolítása:

Képelemek eltávolítása vagy hozzáadása nem megengedett, viszont lehetőség van az eredeti kép készítése közben keletkezett technikai hibák eltávolítására: karc, vegyszerfolt, a fényérzékelőre tapadt por. Engedélyezett továbbá a felvételek fekete-fehérré alakítása, valamint az analóg felvételeknél a szkennelési/digitalizálási hibák (karcolás, porszem) eltávolítása. A víz alatti felvételeknél a fentieken kívül megengedett a dóm- vagy síkablakra tapadt szennyeződés eltávolítása.
A „Kompozíció, forma és kísérletezés“ (8.sz.) kategóriában az alkotók teljes szabadságot kapnak a képkészítés során, de fontos, hogy képeikkel a természet létező formáit, jelenségeit mutassák be művészi eszközökkel.
Nem küldhetők be digitális módon keretezett, felirattal és dátummal ellátott képek.

A képfeldolgozás során történő beavatkozások elfogadásáról, mértékéről és természetességéről a zsűri dönt.

VIII. BEKÜLDENDŐ ANYAGOK

A pályázati anyagnak az alábbiakat kell tartalmaznia:

A: Analóg pályázati anyag esetén:
1. Az eredeti diapozitívot 6X17 cm-es méretig.
2. Az eredeti képkockáról digitalizált nagyméretű, vágott, RGB szinterű, legjobb minőségben elmentett JPEG állományt (Photoshop, jpg-options: quality – 12).

B: Digitális pályázati anyag esetén:
Az eredeti képkockáról digitalizált nagyméretű, vágott, RGB szinterű, legjobb minőségben elmentett JPEG állományt (Photoshop, jpg-opciók: minőség = 12).
A szerzőnek rendelkeznie kell az eredeti, módosítatlan kamerafájl-al (RAW, TIFF vagy JPEG. JPEG kép esetén csak közvetlenül a kamerából kijövő JPEG kép elfogadható. DNG formátum csak akkor elfogadható, ha a fényképezőgép eredetileg ilyen kiterjesztéssel készíti a képet.) Ezeket az eredeti kamera file-okat sikeres szereplés esetén a zsűri bekéri a 2.forduló után.
A pályázatra beadott digitális képnek tartalmaznia kell a szokásos EXIF adatokat: a fényképezőgép és objektív típusát, az alkalmazott ISO értéket, a felvétel idejét, a zársebességet és a blendét.
A fájlok átnevezését a regisztrációs kód alapján a feltöltő szoftver automatikusan elvégzi.

NEVEZÉSI LAP

A pályázaton az etf.naturart.hu weboldalon (regisztráció során) kitöltött nevezési lappal lehet részt venni. Egy pályázó csak egy nevezési lappal pályázhat! A nevezési lap beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja, továbbá, hogy beküldött képei minden tekintetben megfelelnek a kiírásban szereplő feltételeknek.

NEVEZÉSI DÍJ

A nevezési díj 5.000,- Ft, amit átutalással, a pályázati honlapon keresztül bankkártyával, vagy „rózsaszín” postai csekken kell a Magyar Természetfotósok Szövetsége részére az UniCredit Bank Hungary Zrt., vezetett 10918001-00000031-04710000 számlaszámra a nevezési határidő végéig befizetni.
Érvényesnek az a nevezés tekinthető, amelynél a nevezési díj 2015. (hamarosan)-én éjfélig megérkezik a fenti számú számlára.
Csak a befizetés visszaigazolása után adódik lehetőség véglegesíteni (lezárni) a pályázatot.
Díjkedvezmény: naturArt tagoknak, nyugdíjasoknak és az ifjúsági kategória pályázói számára a nevezési díj 2.500,- Ft.

FONTOS! Az utaláson, valamint a rózsaszín postai csekken is a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a pályázó (nem a számlatulajdonos) nevét és a nevezés során kapott (a nevezési lapon található) 4 jegyű kódot! (pl.: 1234, Minta János, vagy: Minta János, 1234)
A zsűri döntése után a második fordulón túljutott és erről értesített pályázótól bekért nyers fájlokat a pályázati oldalra lehet majd feltölteni, a diákat tartalmazó pályázati anyagokat lezárt csomagban kérjük eljuttatni postán vagy személyesen az alábbi címre. A zárt csomagra kérjük ráírni „naturArt – Az Év Természetfotósa 2015”. A borítékra a nevezés során kapott 4 jegyű kódot kérjük ráírni.

PÁLYÁZATI CÍM

Analóg pályázat esetén, postán: Magyar Természetfotósok Szövetsége (naturArt) 1113 Budapest, Vincellér u. 39/A. (A kiíró a postai kézbesítés során bekövetkezett károkért felelősséget nem vállal!)
A pályázat részleteiről az etf.naturart.hu és a facebook.com/naturart.hu honlapokon tájékozódhat, esetleges kérdéseit az említett oldalak Fórum rovataiban teheti fel.

PÁLYÁZATI NAPTÁR
Pályázati felhívás : május 8.
Feltöltés indítása: május 22.
Feltöltés vége: 2015 június 16. kedd
Zsűrizés 1. forduló (nem nyilvános) : május 22.-től folyamatosan
(A legjobb ~ 1000 kép kiválasztása)

Zsűrizés 2. Forduló: június 27.
Nyilvános, élő internetes közvetítéssel.
(A kb. 1000-es képanyag ~ 400 db-ra szűkítése)
Nagyfelbontású bekérés kezdete: június 28
Nagyfelbontású bekérés vége: július 5.
Technikai ellenőrzés vége: július 10.

Zsűrizés 3. Forduló: július 11. délelőtt
Nyilvános élő internetes közvetítéssel.
(A legjobb kb. 100 kép kiválasztása)
Majd ezt követi a zártkörű döntő (4.forduló) július 11. délután
(A díjazott képek kiválasztása.)

2015. július 17.-ig: a sikeresen szerepelt kb.100 fotó szerzőjének kiértesítése, képaláírások egyeztetése.
A helyezések és díjazottak kiíró általi bejelentésére a díjkiosztón kerül sor.
A kiállítás megnyitása, díjkiosztó: 2015. november 3.
A kiállítás megtekinthető: 2015. november 3 – 2016. január 31.
A kiállítás ünnepélyes megnyitója és díjkiosztója a Magyar Természettudományi Múzeumban (1083 Budapest, Ludovika tér 2-6) 2015. november 3.-án, 17.00 órakor lesz. A “naturArt – Az Év Természetfotósa 2015” fotópályázat kiállításának megnyitójával egybekötött díjátadóra minden pályázó nyomtatott meghívót kap a nevezési lapján megadott mail címére.

A díjazottakat a kiíró külön értesíti és kéri, hogy személyesen vegyenek részt a díjátadó ünnepségen.
A kiíró fenntartja a jogot a változtatásra!

A pályázás menete:
1. Regisztráció az etf.naturart.hu honlapon, jelentkezési lap kitöltése.
2. A regisztráció után a rendszerben megjelenik a négyjegyű kódszám, amit a pályázónak a továbbiakban használnia kell.
3. Nagyméretű JPEG képek feltöltése (technikai követelményeket lásd a „Pályázati feltételek“ és „Technikai tudnivalók”, határidőket a „Pályázati naptár“ szerint.)
4. A nevezési díj átutalása.
5. Pályázat lezárása.
6. A zsűri a 2. fordulóból továbbjutott mintegy 400 kép szerzőitől bekéri a nagy felbontású, eredeti képfile-okat.

IX. SZERZŐI JOGOK

A pályázaton résztvevők nevezésükkel egyidejűleg hozzájárulnak képeik kiállítási katalógusban, vagy az azt helyettesítő albumban és a kiállítást propagáló minden egyéb elektronikus és nyomtatott publikációkban, valamint a zsűrizés internetes közvetítése során és a pályázat archívumában való térítésmentes megjelenéséhez. Az elmúlt évekhez hasonlóan, a tervek szerint, a kiállításra kiválasztott képek anyagából „Az év természetfotói Magyarország 2015” címmel album jelenik meg. Az albumból a kiállításra kiválasztott képek szerzői 1-1 tiszteletpéldányt kapnak. A pályázat kiállításához készített papírképek (1-1 darab nagyítás) a vándorkiállítás után a kiíró tulajdonába kerülnek. A kiíró és a támogatók fenntartják maguknak a jogot, hogy a pályázat zsűrizésével egyidejűleg egyéb kiadványaikhoz képeket válogassanak. E képek felhasználására a naturArt és a támogatók között szerződések alapján, a szerzőkkel való egyeztetés után, megfelelő honorárium ellenében kerül sor. A kiíró a beküldött képeket a kizárólag a pályázat promóciója céljából térítés nélkül felhasználhatja nyomtatott és elektronikus formában, a szerző feltüntetésével (ahol ez technikailag lehetséges).

A kiíró fenntartja a jogot a változtatásra!

A pályázattal kapcsolatos minden információ megtalálható a www.naturart.hu honlapon és a facebook.com/naturart.hu oldalon.

Részletek

Kezdés:
2015, május 21 @ 20:00 UTC+0
Vége:
2015, június 23 @ 00:59 UTC+0
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,
View Event Website