Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MONTENEGRÓ – zenék és történetek ★ az Experience Balkan alapítói a Tilos Rádióban (FM 90.3)

május 2 @ 20:00 - 21:59 UTC

2022. május 23-án (hétfőn) 22:00-24:00 óra között ismét az Experience Balkan (Balkan Calling Egyesület) alapítói/vezetői lesznek a Tilos Rádió Népzenei műsorának vendégei. Barátainkkal, a “Népzenei Műsor a Tilos Rádióban” ikonikus műsorvezetőivel beszélgetünk a “Fekete hegyek országáról”, a vendégszerető MONTENEGRÓRÓL 🙂
A műsorban különleges zenei csemegéket hallgathatunk, olyan dalokkal is készülünk a Montenegróból, melyet rádiók Magyarországon biztosan sosem játszottak!
A népzenei műsorban érdekes és különleges történetek mesélünk a Montenegróban élő népek szokásaikról, hagyományairól, kultúrájáról.
És természetesen bemutatásra kerülnek MONTENEGRÓ legfontosabb látnivalói, épített emlékei, turisztikai célpontjai is, de kiemelt helyet kapnak majd az autentikus és interkulturálisan rendkívül érdekes helyszínek, tájegységek, épített emlékek.
A “MONTENEGRÓ” c. műsor a Tilos Rádió és az Experience Balkan egy új sorozatának 2. része, célja a Balkán államainak (térségeinek) zenei környezetben történő bemutatása.
Hallgassátok a Tilos Rádiót! FM 90,3 !!
Interneten: tilos.hu
Élő műsor lesz! 🙂
Kérdéseket az Experience Balkannal és a programokkal kapcsolatban: balkan.calling@gmail.com -ra várjuk.
A műsor alatt várjuk a betelefonálókat is!
#zene #népzene #balkan #utazás #túra #séta #kirándulás #folk #görög #albán #macedón #magyar #music #tilos #tilosrádio #népzenei #zene #délszláv #műsor #rádió #előadás #történelem #kultura #travel #gasztronómia #rakija
https://www.facebook.com/events/369332144739534/

Részletek

Dátum:
május 2
Időpont:
20:00 - 21:59 UTC
Esemény kategóriák:
, , ,
https://www.facebook.com/events/369332144739534/

Szervező

Experience Balkan
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Budapest
Budapest, Magyarország + Google Térkép