Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MISKOLC ADVENT 2021 / Adventi amatőr fotópályázat

2021, december 8 @ 23:00 - 2021, december 9 @ 02:00 CET

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
A Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.
a TOP-6.9.2-16-MI1-2017-00002 Miskolc Te Vagy! projekt
helytörténeti programjának keretében
„Adventi várakozás régen, avagy karácsonyi képek a múltból” címmel amatőr fotó pályázatot hirdet.
Kedves Amatőr Fotósok!
Arra kérünk Titeket, hogy kutassátok fel a családban fellelhető régi karácsonyi képeslapokat vagy fényképeket, keressétek meg a számotokra legkülönlegesebbeket és fotózzátok le őket. A képet/képeket küldjétek el nekünk a helytortenetikutatocsoport@gmail.com címre. Ha tudjátok, akkor a keletkezés idejét és körülményeit is írjátok meg nekünk, hogy mi is tudjuk mitől különleges számotokra az a kép.
A képek beküldési határideje: 2021. december 8.
A játékban részt vehet minden, miskolci lakcímmel rendelkező, cselekvőképes természetes személy.
Az emailben az alábbi személyes adatokat kérjük megadni:
 beküldő neve
 lakcíme
 e-mail címe
 telefonszáma
A fotókat 2021. december 9-én a Miskolci Kulturális Központ és a Miskolci helytörténeti klub facebook oldalán megjelenítjük (a beküldött fényképeket tehát a pályázó nevével együtt a facebook oldalunkon keresztül nyilvánosságra hozzuk), ahol 2021. december 9-16. között az oldal látogatói szavazatot adhatnak a fotókra. Szavazni az eredeti bejegyzésben megosztott képekre leadott like-okkal lehet.
Minden résztvevő jutalomban részesül, az első három legtöbb közönségszavazatot kapott fotó készítője pedig értékes ajándékcsomagban részesül.
A díjakat 2021. december 19-én 14:30 órakor, a Szent István téren tartandó eredményhirdetésen lesz lehetőség átvenni.
FIGYELEM!
A jelentkezéssel együtt a pályázó hozzájárul az általa beküldött mű felhasználásához és nyilvánosságra hozatalához a jelen játékkal összefüggésben, továbbá hozzájárul a pályázó nevének az Miskolci Kulturális Központ és a Miskolci helytörténeti klub facebook oldalán való megjelenítéséhez, nyilvánosságra hozatalához. Jelentkező elfogadja a Miskolci Kulturális Központ adatkezelési tájékoztatóját a jelen játékkal összefüggésben.
Az adatkezelési tájékoztató elérhető a következő oldalon: https://bit.ly/39LO1kk
A fotók készítőinek nevét adatkezelési tájékoztatónkkal összhangban a feltöltött fényképek mellett szeretnénk megjelölni.
A nevezés díjtalan.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a pályázó teljeskörűen felel az általa megadott adatok valódiságáért, valamint azért, hogy az általa benyújtott pályamű nem sérti más személy jogait, ideértve a személyiségi és szerzői jogokat. A szervező fenntartja a jogot jelen kiírás módosítására, kiegészítésére vagy a játék megszüntetésére. Szervező és valamely pályázó közötti esetleges jogvita elbírálására a szervező székhelye szerinti illetékes, hatáskörrel rendelkező bíróság jogosult.
A játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá és azzal összefüggésbe nem hozható. A szervező kijelenti, hogy a Facebookot teljeskörűen mentesíti minden harmadik fél igénye alól, amely a jelen kiírás tárgya szerinti játékkal kapcsolatos. A részvétellel a játékos elfogadja, hogy a Facebookot teljeskörűen mentesíti minden harmadik fél igénye alól, amely a jelen játékban történő részvételével kapcsolatos.
https://www.facebook.com/events/444089174003255/

Details

Start:
2021, december 8 @ 23:00 CET
End:
2021, december 9 @ 02:00 CET
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/444089174003255/

Organizer

Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

Miskolc