Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MFSZE Alkotói Fotókiállítás -Győr

2022, May 20 @ 15:00 - 17:00 CEST

“A Magyar Fotográfus Szabadegyetem lehetőséget biztosít kiállításon való részvételre, (akt kivételével) szabadon választott témákban. Olyan alkotóktól várunk alkotásokat, akik részt vettek már az egyesület rendezvényein, mentorprogramjában.

A kiállításon, melynek installációja a győri Komédiás művészétteremben lesz megtekinthető 30-40 db., 60×40 cm-es habkartonra rögzített képet fogunk kiállítani.

A jelentkezés ingyenes. Minden alkotótól maximum 6 db képet várunk melyek közül a külső zsűri által kiválasztott 2-3 kép kerül ki az installációba.

A kiállított képek technikai elvárásai: képek hosszabb oldala 5000 pixel körül, 300DPI felbontás. Ezekből 60x40cm-es álpaszpartus, habkartonra kasírozott standard minőségű print készül, melyeknek önköltségi ára 3.600.-Ft/db. Korlátozott számban lehetőség van 100x150cm-es printekre is, ezek önköltségi ára 18.000.-Ft. A külső, független zsűri által kiválasztott képek kerülnek kiállításra és ezek díját kell csak kifizetni. A kiállítás után (június 20) a kiállított képeket az alkotók átvehetik! (A ki nem állított képekről is rendelhetőek printek a megadott árakon). A képeket a fotosszabadegyetem@gmail.com címre várjuk, 2022.05.05-ig!!! A határidő után beérkezett képek nem kerülnek zsűrizésre. A beküldött képeket a szervezők ellenszolgáltatás nélkül promóciós célokra felhasználhatják, a szerző nevének feltüntetésével. A beküldendő kép fájlneve tartalmazza az alkotás címét. Jó képválogatást és szép fényeket kívánunk!

Üdvözlettel: Molnár László MFSZE elnök, Csendes Péter alelnök ”

 

Forrás