Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Metro Global Photo Challenge – nemzetközi fotópályázat

2010, October 11 @ 18:00 - 2010, November 9 @ 00:00 UTC+0

Free
A tavalyi év "Klímaváltozás" kategória győztese: Szendi Lajos: Nyílás az égre

Elkezdődött a negyedik Metro Global Photo Challenge: a nemzetközi Metro-hálózat negyedik alkalommal hirdeti meg digitális fotópályázatát.Az idei témák: „Érzések és érzelmek”, „Kedvenc helyem”, „Élünk és utazunk”. Olyan fotókat várnak, amelyek visszaadják egy nagyváros mozgalmas pillanatait, hangulatát, fényeit, egyedülálló jellegzetességeit.

Elkezdődött a negyedik Metro Global Photo Challenge: a nemzetközi Metro-hálózat negyedik alkalommal hirdeti meg digitális fotópályázatát.
Az idei témák: „Érzések és érzelmek”, „Kedvenc helyem”, „Élünk és utazunk”. Olyan fotókat várnak, amelyek visszaadják egy nagyváros mozgalmas pillanatait, hangulatát, fényeit, egyedülálló jellegzetességeit.

A cél, hogy a tehetséges ama­tőr fotósok is megmutathassák, mire képesek. A magyarországi forduló ma indul, a fotók feltöltési határideje november 9.

A nemzetközi verseny fődíja egy kétszemélyes út a 100 „Metro-város” egyikébe; a legjobb három hazai három pályázó 100 ezer forintos vásárlási utalványt nyer, de a honlapon a fotókra szavazók között is értékes díjakat sorsolnak ki.

A pályázatokat első körben egy helyi zsűri fogja el­bírálni. Ennek tagjai: Szabó Bernadett, Mikó F. László és Kálló Péter.

Details

Start:
2010, October 11 @ 18:00 UTC+0
End:
2010, November 9 @ 00:00 UTC+0
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
http://www.metrophotochallenge.com/hu/show/rules|http://www.metrophotochallenge.com/hu/sign/in|http://www.metrophotochallenge.com/hu/show/winners-2009