Események betöltése

« Összes Események

Mesélő Vízcsepp – Összművészeti pályázat

április 29 @ 08:00 - május 25 @ 17:00 CEST

A pályázat a 2022. évi Fenntarthatósági Témahét keretében kerül meghirdetésre. A pályázat célja a diákok szemléletformálása vízhez kapcsolódó művészeti alkotások készítésével. Benyújtható pályázatok: rajz, fotó, szépirodalmi mű, zenemű, képregény, infografika, kisfilm.

A pályázat célja, hogy tudatosítsa a diákok körében a víz mindennapokban betöltött fontos szerepét. A pályázat a diákok vízhez kötődő viszonyát művészeti alkotásokon keresztül kívánja felmérni. A diákoknak egy vízcsepp helyébe kell beleképzelniük magukat, és arról egy szabadon választott művészeti alkotást kell készíteniük.

A pályázaton bármely, a 2022. évi Fenntarthatósági Témahétre regisztrált magyarországi és határon túli általános és középfokú iskola diákja indulhat.

A pályaműveket 3 korosztályi kategóriában lehet benyújtani:

  • 1-4. évfolyam
  • 5-8. évfolyam
  • 9-12. évfolyam

A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb pályaműveket benyújtó diákok között összesen 500 000 Ft értékben vásárolt tárgyi nyereményeket osztunk szét. A nyertes pályaművek felkerülnek a Fenntarthatósági Témahét honlapjára. A pályázat leadási határideje: 2022. május 25.

További részletek a PÁLYÁZATI KIÍRÁSBAN és a PÁLYÁZATI SZABÁLYZATBAN olvashatók.

Forrás

Részletek

Kezdés:
április 29 @ 08:00 CEST
Vége:
május 25 @ 17:00 CEST
Esemény kategória:
https://www.fenntarthatosagi.temahet.hu/meselo-vizcsepp-palyazat

Helyszín

Online