Loading Events

« All Events

Medveczky Ilona – Dívák & Ikonok kiállítás exkluzív

July 24 @ 17:30 - 20:30 CEST

◖ Dívák & Ikonok – Kiállítás exkluzív ◗

Dívák & Ikonok kiállítás exkluzív beszélgetés Medveczky Ilonával 19:00-tól. A beszélgetés házigazdája: Marosi Viktor. A beszélgetés előtt 17:30-tól lehetőség van részt venni egy tárlatvezetésen a kiállításban, amit Péter Zsolt színháztörténész tart.

A 19:00-kor kezdődő beszélgetésre a jegy: 3900 Ft

A 17:30-kor kezdődő tárlatvezetésre és a beszélgetésre is érvényes kombó jegy: 10 000 Ft

=========================

Beyoncé, Rihanna, Björk, Adele, Whitney Houston és még nagyon sok más meghatározó előadóművész személyes történetén – és eredeti fellépőruháin, jelmezein – keresztül a dívák rendkívüli erejét és kreativitását mutatja be a Zene Háza új időszaki tárlata, a Dívák & Ikonok című kiállítás. A londoni Victoria and Albert Museumból érkező tárlat itthon zeneházásított verzióban – a magyar dívák történetével kiegészítve – látható.

Ezen az estén a kiállításban is szereplő Medveczky Ilonával beszélgetünk. A beszélgetés házigazdája: Marosi Viktor rádiós műsorvezető-szerkesztő. A 19:00-kor kezdődő beszélgetés előtt 17:30-tól lehetőség van részt venni a kiállításban egy tárlatvezetésen is, amit Péter Zsolt színháztörténész, a két világháború közti magyar színháztörténet szakértője, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet munkatársa tart.

=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Előadóterem

📅 Időpont: 2024. július 24. 17:30

BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:

https://zenehaza.hu/esemeny/medveczky-ilona-divak-ikonok-kiallitas-exkluziv

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

https://www.facebook.com/events/792210886196900/

Details

Date:
July 24
Time:
17:30 - 20:30 CEST
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/792210886196900/

Organizer

Magyar Zene Háza
Email
noreply@facebookmail.com