Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ma egy fészek, holnap az óceán!

2019, August 31 @ 10:00 - 18:00 CEST

o

Következő akciónk az Óbükk rejtett gyöngyszemében, a Tarnavidék Tájvédelmi Körzetben augusztus 31-én kerül megrendezésre!

Regisztráljatok mihamarabb: https://vm-magazin.hu/jelentkezes

Te is hozzájárulhatsz lélegző bolygónk egészségének megóvásához, a globális változáshoz azonban lokális cselekedetre van szükség! Ha egy madárfészket visszahelyezve a madárpopuláció életben maradását segítjük, olyan jótékony folyamatot indíthatunk el, amely elérhet akár az óceánokig is.
A VM arra invitálja a természetszerető és fotós közösséget, hogy saját környezetében, hazánk természeti értékeinek megóvásával járuljon hozzá globális környezetünk védelméhez. Tartsatok velünk Magyarország nemzeti parkjaiba, ahol munkánkkal segítjük a helyi állat- és növényvilágot, majd elmerülünk a természetfotózásban.

Hogyan?
A nyár utolsó napján az Óbükkbe látogatunk, ahol a kevéssé ismert Tarnavidéki Tájvédelmi Körzet Nagy-kő tanösvényét vesszük kezelésbe, tájékoztató táblákat helyezünk ki és festünk újra, valamint természetvédelmi kezelési munkálatokat végzünk. Bükkszenterzsébet és környékén barangolunk, ahol a helyiek finom tradicionális ebéddel vendégelnek meg minket, majd délután belevetjük magunkat a természetfotózásba a Nagy-kő alatti legelőn, ahol a helyi növény- és állatvilágot fotózzuk. (A fotózáshoz saját gép szükséges.) A nap folyamán természetvédelmi szakértőnk és házigazdánk Ilyés Evelin természetvédelmi őr lesz.

Hogy a természet rendjét ne bolygassuk meg, az akcióra limitált létszámban tudjuk fogadni a résztvevőket, így a jelentkezés sorrendjében beérkezett első 20 fő kerülhet be!
Jelentkezz minél hamarabb, hogy bekerülhess a programba!

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 29.

Ha lemaradsz a programról, ne csüggedj, lemondás esetén a sorrendben következő jelentkező esélyes a részvételre.

*A program egész napos, nem bontható, így a teljes napi részvételedre számítunk. A nap folyamán álló- és mozgóképek készülnek az akcióról és résztvevőkről, amelyeket a VM a későbbiekben saját promóciós céljaira használhat fel, jelentkezéseddel beleegyeztél ezek felhasználásába.

https://www.facebook.com/events/504627480113927/

Details

Date:
2019, August 31
Time:
10:00 - 18:00 CEST
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/504627480113927/

Organizer

Varázslatos Magyarország
Email
noreply@facebookmail.com