11.1 C
Budapest
vasárnap, szeptember 27, 2020
Hirdetés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ma egy fészek, holnap az óceán!

2019, szeptember 21 @ 09:30 - 19:00 CEST

o

Evezz velünk a Vén-Dunán, készíts közben gyönyörű vízi fotókat, és segítsd a helyi természeti értékek megóvását!
Az év utolsó természetvédelmi akciója vízitúrával egybekötve a Duna-Dráva Nemzeti Parkban kerül megrendezésre szeptember 21-én.

Regisztráljatok mihamarabb: https://vm-magazin.hu/jelentkezés

Te is hozzájárulhatsz lélegző bolygónk egészségének megóvásához, a globális változáshoz azonban lokális cselekedetre van szükség! Ha egy madárfészket visszahelyezve a madárpopuláció életben maradását segítjük, olyan jótékony folyamatot indíthatunk el, amely elérhet akár az óceánokig is.
A VM arra invitálja a természetszerető és fotós közösséget, hogy saját környezetében, hazánk természeti értékeinek megóvásával járuljon hozzá globális környezetünk védelméhez. Tartsatok velünk Magyarország nemzeti parkjaiba, ahol munkánkkal segítjük a helyi állat- és növényvilágot, majd elmerülünk a természetfotózásban.

Hogyan?
Az év utolsó VM akcióján különleges programmal várunk Titeket! A Duna mentén töltjük napunkat, ahol természetvédelmi munkánkban a Kakasdi Borókás területét tisztítjuk meg, majd Baja-Dunafürdőn elfogyasztjuk finom bográcsban főtt kolbászos lecsó ebédünket. Innen kenukba szállunk, és egy körtúrát teszünk a Vén-Dunán, meglátogatjuk egy pici sziget élővilágát is. A kenutúra alatt a folyó közepéről, majd a szigeten is csodás vízi képeket készíthettek az érintetlen természetről.
A nap során természetvédelmi szakértőnk és kísérőnk Varga Zsolt, őrszolgálat-vezető lesz. (A nap túra része könnyű, a munka azonban egy meredek löszfalon fog történni. A fotózáshoz saját gép szükséges.)

Hogy a természet rendjét ne bolygassuk meg, az akcióra limitált létszámban tudjuk fogadni a résztvevőket, így a jelentkezés sorrendjében beérkezett első 20 fő kerülhet be!
Jelentkezz minél hamarabb, hogy bekerülhess a programba!

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 19.

Ha lemaradsz a programról, ne csüggedj, lemondás esetén a sorrendben következő jelentkező esélyes a részvételre.

*A program egész napos, nem bontható, így a teljes napi részvételedre számítunk.
A nap folyamán álló- és mozgóképek készülnek az akcióról és résztvevőkről, amelyeket a VM a későbbiekben saját promóciós céljaira használhat fel, jelentkezéseddel beleegyeztél ezek felhasználásába.

https://www.facebook.com/events/2439805196295083/

Részletek

Dátum:
2019, szeptember 21
Időpont:
09:30 - 19:00 UTC
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/2439805196295083/

Szervező

Varázslatos Magyarország
E-mail:
noreply@facebookmail.com