Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Li Gábor: Nyitott szemmel – FotoKlikk Fotós Akadémia I.

május 14 @ 09:38 - 09:58 CEST

Legyen szó családi nyaralásról, Balaton-parti sétáról, kirándulásról a hegyekben, vizsgák utáni biciklizésről a ligetben, az idő és a helyszín nem adhat okot arra, hogy egy fotós ne a szenvedélyének éljen. A természet mindennapjaink szerves része, így nem is kell feltétlen messze mennünk vagy a legnehezebb témákat, legritkább fajokat keresnünk ahhoz, hogy egy jó természetfotót készítsünk.
Járj nyitott szemmel, vedd észre a Téged körülvevő élővilágot és örökítsd meg úgy, ahogy azt Te látod. Néha elég csak egy kicsit más szögből néznünk a világra ahhoz, hogy valami újat mutathassunk, a téma adott, az alkotás szabadsága pedig a kezedben van.

Magáról: 

Kiskoromban gyakran jártunk családommal kirándulni a Budapest környéki hegyekbe, itt sok élménnyel gazdagodtam, kialakult bennem az a csodálat, érdeklődés a természet iránt, melyek miatt később természetfotózni kezdtem. A fotózás számomra több mint alkotói tevékenység, inkább szól a kint töltött időről, az ott megtapasztalt pillanatokról. A természet iránti szeretetem életem egyéb területeit is meghatározza, jelenleg MSc Biológus tanulmányaimat folytatom a Szegedi Tudományegyetemen. Fotóimmal már évek óta pályázok természetfotós pályázatokra, a tavalyi évben több nemzetközi pályázat (pl.: Bird Photographer of the Year) kiállítási anyagába is bekerültek fotóim, illetve az Év Természetfotósa pályázaton is sikeresen szerepeltem.

 
Megtekinthető a FotoKlikk Fotós Akadémia szakmai napján.

Bővebben információ és jegyvásárlás az esemény oldalunkon:

https://hopin.com/events/fotoklikk-fotos-akademia-i-fokuszban-a-termeszet/

 

Részletek

Dátum:
május 14
Időpont:
09:38 - 09:58 CEST
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
https://www.fotoklikk.eu/ffa1/

Helyszín

Clark Ádám tér 1.
Budapest, - Magyarország

Szervező

FotoKlikk
Telefon:
+36209355111
E-mail:
noreply@facebookmail.com
View Szervező Website