szerda, július 28, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kurátori tárlatvezetés Waliczky Tamás kiállításában

2020, március 28 @ 17:00 - 18:00 CET

Szegedy-Maszák Zsuzsanna kurátori tárlatvezetése Waliczky Tamás Képzelt kamerák című kiállításán a Ludwig Múzeumban.
A Ludwig Múzeum folytatja a gyakorlatát, és a Velencei Képzőművészeti Biennále magyar kiállítását a budapesti közönség számára is bemutatja. 2019-ben a nemzeti pavilonban Waliczky Tamás Képzelt kamerák című kiállítása volt látható, melynek kurátora Szegedy-Maszák Zsuzsanna volt.

A kiállításról:
A művész 23, digitális technikával tervezett, de analóg módon működő fantáziakamerája és animációi egyszerre nyújtanak esztétikai élményt és gondolkodtatnak el a technikai fejlődés elfeledett és a művészi gondolkodás által feleleveníthető alternatíváiról. A Velencében nagy sikerrel bemutatott sorozatot két újabb munkával bővülve láthatja a budapesti közönség.

A programon kiállítási belépővel vagy bérlettel lehet részt venni.
.
.
.
.
.
Tájékoztatjuk, hogy eseményeinkről hang- és képfelvétel készül, amelyből a Ludwig Múzeum részleteket használhat fel a múzeum és programjainak népszerűsítése céljából és egyéb promóciós célokra. Eseményeinken történő részvétellel Ön elfogadja, hogy a felvételeken Ön is feltűnhet, de a Ludwig Múzeummal vagy az általa jogosított harmadik személyekkel szemben a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet.
https://www.facebook.com/events/205551313826794/

Részletek

Dátum:
2020, március 28
Időpont:
17:00 - 18:00 UTC
Esemény kategóriák:
,
View Esemény Website

Szervező

Ludwig Múzeum
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Ludwig Múzeum