szombat, szeptember 25, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kurátori tárlatvezetés Sárvári Zitával Tombor Zoltán Fényterápia című kiállításán

szeptember 8 @ 18:00 - 19:00 CEST

Kurátori tárlatvezetés Sárvári Zitával Fényterápia című kiállításán
2021. szeptember 8. 18.00
A Fényterápia című kiállítás egy 21. századi, hosszúra nyúlt karanténkorszak epikus története, amely a változásról, a természetfeletti hatalmak elfogadásáról, az összefogásról, bizakodásról és megújulásról mesél az alkotó objektívén keresztül. A Ház első emeletén látható fotók anyaga a közelmúlt egy mindannyiunkat érintő, aktuális eseményére reflektál. A karantén időszakában született sorozat képei a mára szinte a feledés homályába merült helyzet letapogathatatlan bizonytalanságára reagálnak, hol metaforikus, hol absztrakt, hol pedig leíró pontossággal.
A Mai Manó Ház második emeletén az alkotó alkalmazott- és divatfotográfiáival találkozhatunk, amelyek az utóbbi öt év, főként New Yorkban készült editorial munkáiból válogatnak. Az anyagon keresztül jól látható kapcsolat rajzolódik ki Tombor alkalmazott és alkotóművészeti munkái között. Tombor Zoltán a kezdetektől fogva azon dolgozik, hogy alkalmazott fotóit mélyebbre hangolja a divatfotó egyszerű törvényszerűségeinél; a valóság megszépítésénél és a vágyakból és álmokból szőtt ruha bemutatásánál.
Tombor Zoltán Fényterápia című, első önálló intézményi kiállításán a tárlat kurátora, kalauzolja végig a látogatókat. A tárlatvezetésen Tombor Zoltán fotográfus is részt vesz.
Regisztrálni a programra a maimano@maimano.hu e-mail címen lehet, a tárgy rovatba kérjük beírni: Tárlatvezetés – szeptember 8. A tárlatvezetésen a látogatók a kiállításra szóló belépőjeggyel vehetnek részt. A megszokott kedvezmények ezúttal is érvényesek.
https://www.maimano.hu/programok/kiallitas-tombor-zoltan-fenyterapia
https://www.facebook.com/events/119479650366459/

Részletek

Dátum:
szeptember 8
Időpont:
18:00 - 19:00 CEST
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, ,
https://www.facebook.com/events/119479650366459/

Szervező

Mai Manó Ház
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Mai Manó Ház
Nagymező u. 20
Budapest, nincs 1065 Magyarország
+ Google Térkép