Események betöltése

« Összes Események

Kreatív fotó tábor fiataloknak a Hargitán

július 24 - július 30

Idén is megszervezzük fotó táborunkat 12-18 év közötti gyerekeknek. Olyan fiatalokat várunk ebbe a táborba, akik szeretik lencsevégre kapni a pillanatot, mindig velük van a fényképezőgépük, hobby szinten érdeklődnek a fotózás iránt.

A táborban évente új témával készülünk, mi is haladunk a korral. Így a gyerekeknek lehetőségük van elsajátítani olyan trükköket, amelyek látványos és kreatív fotókat eredményeznek. A változatos helyszínnek köszönhetően változatos témájú fotókat készíthetnek, melyeken számítógépes utómunkával is kísérletezhetnek.

Fotó táborunk fejleszti gyereke szépérzékét, nyitottságát, kreatív látásmódját. Az itt szerzett tapasztalat nagyszerű kiindulópontja lehet egy lehetséges fotós karriernek.

Idén megtanulhatják a gyerekek, hogyan kell kreatívan fotózni utómunka nélkül, például hogyan készíthetünk esős portrét ha nem is esik az eső és photoshop-ot sem alkalmazunk. Napjainkban elmaradhatatlan a selfie-fotók készítése a fiatalok körében, ezért megtanítjuk nekik az előnyös és helyes selfie-fotózást is. Továbbá kipróbálhatják a számítógépes fényképfeldolgozást is, melyhez laptopokat biztosítunk.

Korosztály: 12 – 18 év

Turnus: 2022.07.24 – 07.30

Szállás: Farkas-lak turistaház, 7 hálószoba, vendeglő, fürdőszoba, fürdődézsa, játszótér, tiroli

További információk a honlapon.

Részletek

Kezdés:
július 24
Vége:
július 30
Esemény kategóriák:
,
https://www.nyaritaborok.ro/foto_tabor.php

Helyszín

Farkas-lak turistaház
Vilelor utca, 2.
Maroshévíz, 0773.330824 Románia
+ Google Térkép