Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Közlekedési Fotópályázat amatőr fotósoknak / Közlekedéstudományi Egyesület

2022, July 24 - 2022, September 23

A Közlekedéstudományi Egyesület meghirdeti 2022-es fotópályázatát a közlekedési szakterület képi megjelenítésének erősítésére. Digitális fényképezőgéppel, és mobiltelefonnal készült képekkel is lehet nevezni. A fotópályázaton bárki részt vehet, kivéve a hivatásos fotósokat.

A pályázat célja, hogy ápolja azt a hagyományt, amelyben a közlekedési szakma képekben is láthatóvá válik, továbbá a fotóarchívum bővítése, a készülő szakmai kiadványok tetszetős képanyaggal való ellátása. A szervezők olyan fényképeket várnak, amelyek a közlekedés mindennapjaihoz kapcsolódnak.

2022-ben két kategóriában lehet pályázni, melyekre digitális fényképezőgéppel vagy mobil telefonnal készített felvételek küldhetők be.

Pályázati kategóriák

A) Közutak, vasutak, légi- és vízi közlekedés

A természet, a légi- és vízi közlekedés, az út, a vasút és a pihenőhelyek kapcsolata. A létesítmények önálló esztétikája és harmóniája a környezettel. Egy pályázó legfeljebb 4 képpel pályázhat ebben a kategóriában.

B) Műtárgyak

A természet és a műtárgyak kapcsolata. A létesítmények önálló esztétikája és harmóniája a környezettel. Egy pályázó legfeljebb 4 képpel pályázhat ebben a kategóriában.

Pályázati feltételek

A fotópályázaton bárki részt vehet, kivéve a hivatásos fotósokat.

Pályázni kizárólag olyan fotóval lehet, amely más fotópályázaton nem került benyújtásra, illetve nem ért el eredményt.

A fotók beküldésének határideje: 2022. szeptember 23.

További információk a honlapon.

Details

Start:
2022, July 24
End:
2022, September 23
Event Categories:
,
Website:
https://ktenet.hu/aktualis-informaciok/felhivas1835

Venue

Online