Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kovács JuJu: Nárcisz Fotókiállítás – ELTE PPK

április 5 @ 08:00 - április 22 @ 21:00 CEST

n

Kovács JuJu fotográfus kiállítása

Fájdalom, elnyomás, félelem – Kovács JuJu fotográfus kiállítása kendőzetlenül tárja elénk a nárcisztikus emberek által okozott lelki sérülések kegyetlen lenyomatait. Ugyanakkor a képek üzenete valahol reményteli is: “Célom, hogy egyre többen felismerjék, ha nárcisztikus személyiségek áldozataivá váltak, és fontos, hogy tudják: nincsenek egyedül, mindig van kiút.”
Az alkotó nem titkolt célja, hogy a saját és mások tapasztalatai által ihletett sorozat megtekintése során minél többen ismerjék fel a nárcisztikus személyek ismertetőjeleit.
A fotókon egytől-egyig fiatal, tehetséges színészek jelenítik meg maró őszinteséggel, hogy milyen is egy nárcisztikus ember árnyékában élni.

A Képeken láthatók:
Jászberényi Gábor (szabadúszó színész, A martfűi rém c. film szereplője)
Kuna Kata (Karinthy Színház), Hojsza Henrietta (SZFE, fizikai színházi rendező szak), Dömök Edina (Affér Társulat, Gózon Gyula Színház), Háda Fruzsina (TÁP Színház), Kőszegi Judit (Affér Társulat), Rumán Cintia (Tükörkép Társulat, Társulat vezető), Szabó Viktória Zsuzsanna (BBTE Kolozsvár, színművész szak), Ábel Stella (SZFE, színművész szak).

A kiállítás megtekinthető:
2019. április 4. – 2019 április 22.
Hétfő-Szombat. 07:00 -19:00 óra között.
A kiállítás ingyenesen látogatható.

HELYSZÍN: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar aula
Kazinczy utca 23-27 Budapest 1075

https://www.facebook.com/events/317418252302147/

Szervező

Kovács JuJu Photo
E-mail:
noreply@facebookmail.com