Loading Events

« All Events

Könyvbemutató – Révész Tamás és Joel Revesz: Ziza, egy uszkár kölyök első éve

August 8 @ 18:00 - 19:00 CEST

Könyvbemutató – Révész Tamás és Joel Revesz: Ziza, egy uszkár kölyök első éve

„Egy csöppnyi uszkárnál nincs aranyosabb lény a világon!”

Csányi Vilmos, Széchenyi-díjas magyar biológus, biokémikus, etológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja.

Joel Revesz, tizenkét éves kisgyermek, és nagypapája, Révész Tamás magyar-amerikai fotóművész közösen megjelenő fotóalbuma egy felemelő történet a szeretetről, a családról, az otthon melegéről, a barátságról és a világ megismeréséről. Mese gyerekeknek, szívmelengető kutyabarátoknak.

Révész Tamás magyar-amerikai fotóművész, számos díjat nyert, többek között Pulitzer–, Arany Kamera–, World Press Photo–, Balázs Béla– és Alekszandr Rodcsenko–díjat. Tizenegy könyve jelent meg, köztük a Búcsú a cigánytelep; Budapest; New York; Róma és Szicília. Világszerte több mint hatvan kiállítása volt. Joel életvidám tizenkét éves, imád olvasni és maga is ír. Amerikában, New Jerseyben él. Komolyan teniszezik, és egyéb hobbijai közé tartozik a biciklizés. Igazi természetbarát és szívesen tölt időt a nagypapájával. Ebben a kötetben Ziza hangjaként elmondja, milyen volt az első éve, amikor kis uszkárkölyökként új családhoz került. „Féltem az ismeretlentől, de megnyugodtam, amint biztonságban éreztem magam a szerető családban, a Papa mellett. Szeretetet kapni, érezni az otthon biztonságát, a család ragaszkodását, majd viszonozni azt, igazán csodás! (…) És micsoda élmény felfedezni a világot (…)!”

Révész Tamás és Joel Revesz: Ziza, egy uszkár kölyök első éve

Herald Európa Kft. 2024.

ISBN 978-615-02-0626-4

Fordította: Morcsányi Júlia

Lektorálta: Horgas Judit és Austin Wagner

https://www.maimano.hu/

https://www.facebook.com/events/770956191909331/

Details

Date:
August 8
Time:
18:00 - 19:00 CEST
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/770956191909331/

Organizer

Mai Manó Ház
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Mai Manó Ház
Nagymező u. 20
Budapest, nincs 1065 Magyarország
+ Google Map