kedd, augusztus 3, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Koncz-Bisztricz Tamás: Természetfotós kalandjaim

2020, május 5 @ 19:00 - 20:30 CEST

Izgalmas előadást nézhettek meg hazánk legsikeresebb ifjú természetfotósának közreműködésével. A kétrészesre tervezett előadássorozat mostani, első részében Tomi legsikeresebb és az elmúlt évek számára legkedvesebb fotóit, videóit mutatja majd be és mesél majd azok történetéről.
A most 16 éves Koncz-Bisztricz Tamásra tavaly figyelt fel nemcsak hazánk, hanem a világ is, amikor megválasztották a világ Legjobb Ifjú Madárfotósának a Bird Photographer of the Year (BPOTY) pályázaton. Az itthoni két legnagyobb természetfotós pályázaton, a Varázslatos Magyarországon és a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége által szervezett versenyen is ő lett az Év Ifjú Természetfotósa. De számos nemzetközi versenyen is kimagaslóan szerepelt, például az orosz Arany Teknős pályázaton szintén ifjúsági kategóriát nyert, további versenyeken pedig több kategóriagyőzelmet is aratott.
A Turista Magazin még 2017-ben figyelt fel az akkor még csak 13 éves tehetséges fiúra a Varázslatos Magyarország pályázatán, egy éve pedig egy interjút is készítettünk vele, amelyet most itt el is olvashattok:
https://www.turistamagazin.hu/hir/az-orokmozgo-kalandor-koncz-bisztricz-tamas
Az interjún még nem sejtettük, hogy pár hónap múlva teljesen megváltozik az élete, ugyanis a sorban ékező természetfotós elismerések új lehetőségeket, és még több inspirációt adtak neki a fotózásban, valamint több kiállítása is nyílt, és rengeteg előadásra is felkérték.
De a sikerek azon semmit sem változtattak, hogy töretlenül terepen van nap mint nap, és igazából neki a fotózás egy nagy kaland. Erről tart most nekünk egy élményekben gazdag előadást, miközben megcsodálhatjuk gyönyörű és izgalmas természetfotót.
https://www.facebook.com/events/949448205505070/

Részletek

Dátum:
2020, május 5
Időpont:
19:00 - 20:30 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
, ,
View Esemény Website

Szervező

Turista Magazin
E-mail:
noreply@facebookmail.com