Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

KomPozíció Összművészeti Pályázat / Február: fehér

február 25 @ 17:00 - március 6 @ 19:00 UTC

A Nemzetközi Béketeremtők Ligája és a Béketeremtők Alkotó Közössége összművészeti pályázati sorozatot hirdet KomPozíció néven a 2022. évre!
Folytatjuk az alkotók patronálását! Összművészeti pályázatunk célja, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a különböző művészeti tevékenységeket, és az alkotókat egy-egy meghatározott téma mentén! Minden hónapban egy szín köré építjük a pályázati témát!
FEBRUÁR HÓNAP SZÍNE: FEHÉR
Pályázati határidő:
2022. MÁRCIUS 6. 20:00
Kiben milyen érzést kelt, vagy gondolatot indít ez a gyönyörű szín, ami idézi a tekintetet, a vizet, az eget és ezernyi más szépséget? Várjuk, hogy ezeket a gondolatok, érzések alkotásaikban tükröződjenek vissza!
Pályázatunkra várunk prózát, verset, festményt, rajzot, fotót, paverpol és hasonló technikával készült képeket, szobrokat, zeneműveket és bármit, ami ember által létrehozott alkotás!
A nevezési díj: a Nemzetközi Béketeremtők Ligája vezetésének döntése, hogy bárki pályázhasson, így az is, akinek nincs anyagi lehetősége pályázati díj kifizetésére. Nevezési díj tehát NINCS!
Pályázati kikötések:
1. Jó minőségű fotón aláírás nélkül kérjük a képzőművészeti alkotásokat.
2. Próza maximum 2 db A4-es oldal terjedelmű, a vers maximum 32 sor legyen sor közökkel együtt.
3. Kérjük mellőzni a pdf és egyéb formátumokat. Az írásműveket egyszerű megnyitható és másolható formában küldjék Word dokumentumban!
4. A pályázatokhoz kérünk az email címen kívül nevet, az alkotás címét és a technikát (festményeknél).
(Egyéb kikötések – pl. festmény mérete, fotó felbontása, stb. – NINCS)
Díjazás: Nívós alkotótábort tervezünk meghívásos alapon! Aki legalább háromszor dobogós helyen végez, ingyenesen vehet részt az alkotótáborban. Az első három helyezett ezen kívül ajándékcsomagban részesül!
A pályázati munkákat az peacemakersleague@gmail.com email címre várjuk! Amennyiben kérdésük van, kérjük emailben írják meg részünkre!
https://www.facebook.com/events/4769868003081899/

Részletek

Kezdés:
február 25 @ 17:00 UTC
Vége:
március 6 @ 19:00 UTC
Esemény kategóriák:
,
https://www.facebook.com/events/4769868003081899/

Helyszín

Online

Szervező

Nemzetközi Béketeremtők Ligája
E-mail:
noreply@facebookmail.com