Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KISKUNHALAS TERMÉSZETI ÉRTÉKEI – fotópályázat

2022, November 1 @ 01:00 - 2022, November 15 @ 04:00 CET

A Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület fotópályázatot hirdet

A PÁLYÁZAT TÉMÁJA: KISKUNHALAS TERMÉSZETI ÉRTÉKEI

Szabályzat:

📸 A pályaműveket az alábbi e-mail címre: fotopalyazat@zoldkozert.hu várjuk.

📸 NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. NOVEMBER 15.

📸 A pályaműveket szakmai zsűri és facebook-os közönségszavazás bírálja.

📸 A díjazottak ajándékot kapnak!

📸 A fotókból kiállítást rendezünk és 2023-as támogatói naptárt készítünk!

📸 Kiállítás megnyitó: november 24., csütörtök.

NEVEZÉSI FELTÉTELEK:

👉 A pályázat nyilvános. Amatőr fotósok nevezhetnek bármilyen fényképezőgép típussal, digitálisan készített felvételekkel.

👉 A képek etikai szempontból ne legyenek kifogásolhatók (csak olyan képek nevezhetők, amelyek az élővilágban okozott károk nélkül készültek), nem készülhetnek olyan manipulációval, ami a valóságot meghamisítva mutatja be, nem sérthetnek közerkölcsöt és az emberi méltósághoz kapcsolódó jogokat.

👉 A pályázaton minden versenyző maximum 3 képpel indulhat. A beküldött kép alakja bármilyen lehet, hosszabbik oldala minimum 3000 pixel nagyságú legyen.

👉 A kép feldolgozása során a korrekció a következő, kizárólag a teljes képterületet érintő digitalis módosításokból állhat: szintek (levels), gradációs görbék (curves), színegyensúly (color balance), színezet/telítettség (hue/saturation) és fényerő/kontraszt (brightness/contrast), árnyékok/csúcsfények (shadow/highlight)! Képelemek eltávolítása vagy hozzáadása nem megengedett, viszont lehetőség van az eredeti kép készítése közben keletkezett technikai hibák (pl.: fényérzékelőre tapadt por nyomai) eltávolítására. Engedélyezett a kép megvágása, és a kép orientációjának megváltoztatása, a felvételek monocrome átalakítása.

👉 A bemutatásra, illetve díjazásra kiválogatott képek exif-állományát a zsűri ellenőrzi, és kérheti az eredeti „nyers” kép bemutatását. Amennyiben a zsűri meggyőződik arról, hogy olyan kép került nevezésre, amely a fenti szabályok bármelyikét megszegi, az érintett képet kizárja a pályázatból!

👉 A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállítás, naptár) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli.

👉 Nevezési határidő: 2021. november 15.!

https://www.facebook.com/events/895406871444006/

Details

Start:
2022, November 1 @ 01:00 CET
End:
2022, November 15 @ 04:00 CET
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/895406871444006/

Organizer

Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

Kiskunhalas