Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kiskaska Fotópályázat – Kiskaskám van és szeretem

február 20 - március 20

🎀🎊 KISKASKA FOTÓPÁLYÁZAT 🎊🎀
Drága Kiskaskások! 💕💕💕
🎉Tudjátok, hogy mennyire hálás vagyok a belém fektetett bizalomért, a sok megrendelésért. Ezt a felém irányuló kedvességet szeretem és igyekszem is mindig viszonozni.
🎉Most egy olyan kezdeményezést szeretnék útjára indítani hagyományteremtő szándékkal, ami bízom benne, hogy sokatoknak tetszeni fog és részt vesztek benne. Mindig annyira boldoggá tesz, amikor használatban is láthatom a saját két kezeim munkáját, innen jött az ötlet! 💕
Kiskaska Fotópályázatot hirdetek
Témája: Kiskaskám van és szeretem
A pályázat részletei, feltételek:
– 📌Mindenki indulhat a pályázaton, akinek van már eredeti Kiskaska Manufaktúra által tervezett/készített alkotása, legyen az táska, sapi, kendő, kosár vagy bármely lakberendezési termék.
– 📌18. életévüket betöltött, magánszemélyek pályázatait várjuk itt most első körben.
– 📌Pályázni jó minőségű fényképpel lehet. (Telefonos képeket is várunk, a lényeg a jó minőség.)
– 📌A pályázat akkor érvényes, ha a fotón jól kivehető a Kiskaska termék.
Pl.kirándulni vitted a Kiskaskádat és úgy lefotóznak téged a táskáddal vagy éppen egy kávézóban stb. ; vagy otthon használatban a kosárkákat fotózod le.
– 📌Elbírálás: a beérkezett fotókat egy 3 fős zsűri fogja szelektálni, majd én választom ki a nyertest.
– 📌A pályázatra a fotókat 2022.március 20. éjfélig várjuk.
– 📌A pályázat nyertesének kihirdetése: 2022. április 10-ig legkésőbb.
📌A pályázatokat kizárólag e-mailben várjuk:
kiskaskamanufaktura@gmail.com
Tárgy: Fotópályázat 2022
📌Az e-mail tartalmazza, hogy hol és milyen körülmények között készült a fotó, illetve pár szót arról, hogy miért szereted a Kiskaskádat.
🎀🎊🎊🎀 Nyeremény 🎀🎊🎊🎀
20000 Ft értékű online ajándékutalvány, mely egyedi rendelésre is beváltható + egy mini interjú a nyertessel, mely az új Kiskaska Blogmagazinban fog megjelenni 2022.második felében
A nyeremény ajándékutalvány érvényessége a kihirdetéstől számított max.3 hónap. Nem átruházható, készpénzre nem beváltható, nem hosszabbítható.
ℹ️ A pályázó a fotó(k) beküldésével hozzájárul, hogy a Kiskaska Manufaktúra azokat a továbbiakban felhasználja; adatait a pályázattal kapcsolatban tárolja, felhasználja. (Harmadik félnek nem adjuk ki.)
Nagyon bízom benne, hogy szeretni fogjátok ezt a pályázatot. A célom, hogy évente egyszer minimum sikerüljön megszervezni ezt a kezdeményezést.
Várjuk a fotóitokat sok szeretettel! Hajrá – pózoljatok a Kiskaskáitokkal! 🥰
Köszönöm szépen előre is!
Szép napot kívánok, 😘
Juci
Ponyokai Judit
Alapító, Tulajdonos
Kiskaska Manufaktúra
https://kiskaskamanufaktura.hu
ℹ️ A pályázat szervezője Ponyokai Judit Ev., Kiskaska Manufaktúra vállalkozás. A közösségi média semmilyen formában nem támogatja azt, szervezésében részt nem vesz. Minden pályázattal kapcsolatos további kérdés esetén: kiskaskamanufaktura@gmail.com
🤩🤩🤩Ha tetszik a kezdeményezésem, kérlek oszd meg ezt a bejegyzést, nehogy valaki lemaradjon róla!🤩🤩🤩
Ha megosztasz fotókat a Kiskaskádról facebook-on, instagram-on stb. használd a #kiskaska vagy #kiskaskámvanésszeretem hashtag-eket!
https://www.facebook.com/events/1152639755473530/

Helyszín

Online