Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kiállítás megnyitó – Fodor Ferencné fotókiállításának megnyitója

május 3 @ 16:00 - 19:00 CEST

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Fodor Ferencné – Varázslatos világ című kiállításának megnyitójára a Solymár Imre Városi Könyvtárba 2022. május 3-án, kedden 16:00 órára.
A kiállítás (továbbiakban rendezvény) területére történő belépéssel a rendezvény látogatói elfogadják, hogy a rendezvény területén zajló eseményekről a rendezők vagy az általuk feljogosított harmadik személyek kép-, és hangfelvételeket készíthetnek, amelyeken, mint látogatók feltűnhetnek, ahol a kezelt személyes adatok a látogató kép-, és hangmása. Ezzel összefüggésben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben.
A kép, – és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. Az így megszerzett felvételeket a rendezők a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosultak a hang- és/vagy képfelvétel megjelenítése, hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával.
Az adatkezeléssel kapcsolatos további információért keresse fel a www.bokonyvt.hu linket!
https://www.facebook.com/events/521420842764983/

Details

Date:
május 3
Time:
16:00 - 19:00 CEST
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/521420842764983/

Organizer

Solymár Imre Városi Könyvtár Bonyhád
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

Solymár Imre Városi Könyvtár Bonyhád
Bonyhád, Perczel Mór u. 50.
Budapest, - 7150 Magyarország
+ Google Map