3.2 C
Budapest
csütörtök, január 27, 2022
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kecskemétre érkezett a “vándorló” fotókiállítás

január 5 - január 11

„Együtt. Újra.” – A civil közösségi élet újraindulásának bemutatása fiatal szemmel címen hirdetett fotópályázatot a Nemzeti Ifjúsági Tanács azzal a céllal, hogy a civil szervezetek bemutassák programjaik és a közösségi élet újraindulását. Az őszi eredményhirdetést követően egy országjáró tárlatot indítottak útnak.

A 20 legjobb pályaműből álló kiállítás január 5. és 11. között tekinthető meg Kecskeméten a Malom Központ III. emeletén a Bács-Kiskun Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezésében. 2021. január 05-én 17:00 órakor Daróczi Csaba, fotóművész, mint a fotópályázat zsűrijének elnöke nyitotta meg a kiállítást.

A kiállításon 1 Bács-Kiskun megyei döntős szerepel, Jánoshalmáról Török Leonetta Kiara. A Határtalan játék című fotója a jánoshalmi Társasjáték Olimpián készült 2021 szeptemberében. Egy versenyző több társasjátékkal is játszhatott (nevezhetett) a versenyen. A fotós a „Csaló molyokat” és a „Ticket tor ide” játékokat választotta. A rendezvényben az volt a legjobb, hogy a különböző korosztályok megtalálták a közös érdeklődési kört. Ezáltal minden résztvevő felhőtlenül jól érezhette magát, olyannyira, hogy a mérkőzés után több óra hosszán kersztül folytak egymás után az újabb és újabb körök. Az esemény végén mindenki boldogan és élményekkel tele távozhatott.

Részletek

Kezdés:
január 5
Vége:
január 11