vasárnap, október 24, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jótékonysági árveréssel zárul a Tourism is Our Passion fotópályázat

szeptember 16 @ 08:00 - szeptember 30 @ 17:00 CEST

Négy fotó a pályázatra beérkezett 600 alkotásból Fotó: turizmus.com / Szerdahelyi Krisztina

” Szeptember 16-tól szeptember 30-ig lehet online licitálni az ország első turizmus-vendéglátás tematikájú fotópályázatának hat díjnyertes alkotására. A befolyt összeg a Bátor Tábor Alapítvány munkáját támogatja.

A turizmus és vendéglátás témakörében elsőként debütáló Tourism Is Our Passion című fotópályázat díjnyertes darabjaiból álló tárlat hivatalosan szeptember 16-tól, a kiállítás záróünnepségével egybekötve jótékonysági árveréssé alakult át. Az elsődleges cél a nevezők szavazatai alapján kiválasztott Bátor Tábor támogatása. A Bátor Tábor Alapítvány súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt segítséget a gyógyuláshoz, életminőségük javításához.

Az ország első turizmus-vendéglátás témájú fotópályázatára idén tavasszal lehetett pályázni négy kategóriában: 2020 emlékei; A turizmus hősei; Egy pillanatnyi mosoly; Vendégek nélkül (csend). A fotópályázatra több mint 600 pályamű érkezett. A közönség szavazatai alapján a három legnépszerűbb kép kapott nyereményt, a zsűritagok szavazatai alapján pedig minden kategóriában első-, második- és harmadik helyezettet hirdettek. A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a CPI Hotels Hungary, a HotelHero, valamint Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. is hirdetett különdíjat. Az érdeklődők hét helyszínen tekinthették meg a tárlatot, amely augusztustól a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban élt tovább.

A kiállításra kiválogatott fotókból képenként hat példányt bocsátottak árverezésre. Az egyedi dekorációt képviselő képek üzenete a rászorulók segítése.

A díjnyertes alkotásokra online, a Tourism Is Our Passion Facebook-oldalán található Jótékonysági árverés című albumban lehet licitálni.

Az aukció szeptember 30-ig tart, a támogatások beérkezését október 10-ig várja a Tourism Is Our Passion csapata. ”

 

Forrás

Részletek

Kezdés:
szeptember 16 @ 08:00 CEST
Vége:
szeptember 30 @ 17:00 CEST
Esemény kategóriák:
, ,
https://turizmus.com/szallashely-vendeglatas/jotekonysagi-arveresse-alakult-a-tourism-is-our-passion-fotopalyazat-1177120

Helyszín

Clark Ádám tér 1.
Budapest, - Magyarország