csütörtök, október 28, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jelentkezés – Flow in Foto / Kezdő & haladó szintű alkotó fotográfus tanfolyamra

2020, szeptember 1 @ 17:00 - 2020, szeptember 15 @ 18:00 CEST

A Budapest belvárosában, az Operaháznál, kezdőknek és újrakezdőknek induló tanfolyam nemcsak a fényképezés első lépéseiről és a fényképezőgép technikai kezeléséről szól.
Az átfogó elméleti és gyakorlati képzés az egyéni utakat helyezi középpontba, a projektszintű gondolkodást, illetve a kreatív, művészi önkifejezést.
LEGYÉL KÉPBEN, ELMÉLETBEN, GYAKORLATBAN!
Az egymásra épülő feladatok során megismerheted a művészi fotográfia különböző területeit és a a klasszikus fotótörténetet és a kortárs trendeket, melyek nemcsak az önkifejezést szolgálják, de felkészítenek a fotográfia magas szintű technikai és elméleti tudásával.
– A tanfolyam 8 alkalmas modulokra épül. 1 modul ára 45.000 Ft. Az év során (szeptember végétől június elejéig) 4 modul épül egymásra, ám ezek kihagyással is folytathatók.
– A csoport létszáma maximum 8 fő.
Időpont:
Csoportok hétfőnként, illetve keddenként 5-6-ig egyeztetés alapján,
TÉGED VÁRUNK!
– Várjuk azokat, akik a fotográfiát, mint önkifejezést keresik, művészi célú fotóik elkészítésében, sorozataik megalkotásában kívánnak fejlődni.
– Akik művészeti egyetemen szeretnék folytatni tanulmányaikat (MOME, METU) és a felvételi felkészülésben, portfólió építésben várnak professzionális segítséget.
– Akik biztos alapokat szeretnének akár utazásaik dokumentálásához, személyes felhasználásra készített alkotásaikhoz és bátrabbá, magabiztosabbá szeretnének válni.
Elméleti és kreatív gyakorlat órák: Mucsy Szilvia Pécsi József díjas fotóművész, a Budapest FotóFesztivál igazgatója, a RANDOM fotográfiai csoport vezetője
Stúdió workshopok: Urbán Ádám, Balogh Rudolf díjas fotográfus, a Pictorial Collective és a RANDOM fotográfiai csoportok tagja
JELENTKEZZ!
KÉRDEZZ!
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. SZEPTEMBER 15.
Várunk szeretettel!
flowinfoto@gmail.com
Bővebb információ a pontos helyszínről hamarosan
https://www.facebook.com/events/374323823964139/

Részletek

Kezdés:
2020, szeptember 1 @ 17:00 CEST
Vége:
2020, szeptember 15 @ 18:00 CEST
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , , ,
https://www.facebook.com/events/374323823964139/

Szervező

Szilvia Mucsy Photography
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

FUGA -BUDAPESTI ÉPÍTÉSZETI KÖZPONT
Petőfi Sándor utca 5.
Budapest, - 1052 Magyarország
+ Google Térkép