Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IV. Szegedi Nagy Táncválasztó rajz és fotópályázat

2022, August 1 - 2022, September 11

Rajzpályázat gyermekeknek és fotópályázat szülőknek.
Kedves Gyerekek!
Szeretettel köszöntünk Benneteket a IV. Nagy Táncválasztó szegedi programja alkalmából! Biztosan sokan vagytok, akik szerettek táncolni és megragadtok minden alkalmat, ahol ezt kifejezésre is juttathatjátok. Nos, mi ezekre az eseményekre vagyunk kíváncsiak. Itt az alkalom, hogy megmutassátok, lerajzoljátok kedvenc táncos élményeteket!
Készíts rajzot, a téma: „Kedvenc táncos élményem”
A pályázatra elkészített munkádat tetszőleges technikával, A/4-es rajzlapra készítheted.
Pályamunkádat postán (Szent-Györgyi Albert Agóra, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.) vagy személyesen adhatod le az intézmény portáján, nyitvatartási időben, 2022. szeptember 10-ig. Munkád hátoldalán feltétlenül szerepeljen a teljes neved, életkorod és szüleid e-mail címe.
Szeptember 20-ig a pályamunkákat a zsűri értékeli és 1-3. helyezést, valamint egy különdíjat fog kiosztani. A beérkezett rajzok kiállításra kerülnek az épület aulájában. A győztesek személyesen vehetik át jutalmukat a IV. Szegedi Nagy Táncválasztó programján, 2022.szeptember 25-én, a Szent-Györgyi Albert Agórában.
Kedves Szülők!
Szeretettel köszöntjük Önöket a IV. Nagy Táncválasztó szegedi programja alkalmából! Biztosan sokan vannak, akiknek gyermeke táncol és szívesen örökíti meg ezeket a felejthetetlen táncos pillanatokat. Nos, mi ezekre az eseményekre vagyunk kíváncsiak. Itt az alkalom, hogy kedvenc képeiket megmutassák a nagyközönségnek.
Fénykép készítése, a téma: „Kedvenc táncfellépésen készített fényképem”
A pályázatra elkészített munkákat A/4-es méretben kérjük postán (Szent-Györgyi Albert Agóra, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.) vagy személyesen leadni az intézmény portáján, nyitvatartási időben, 2022. szeptember 10-ig. Munkája hátoldalán feltétlenül szerepeljen a teljes neve és e-mail címe.
Szeptember 20-ig a pályamunkákat a zsűri értékeli és 1-3. helyezést, valamint egy különdíjat fog kiosztani. A beérkezett képek kiállításra kerülnek az épület aulájában. A győztesek személyesen vehetik át jutalmukat a IV. Szegedi Nagy Táncválasztó programján, 2022.szeptember 25-én, a Szent-Györgyi Albert Agórában.
https://www.facebook.com/events/771523027384274/

Details

Start:
2022, August 1
End:
2022, September 11
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/771523027384274/

Organizer

Szent-Györgyi Albert Agóra
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

Szent-Györgyi Albert Agora
Kálvária sugárút 23
Szeged, - Magyarország
+ Google Map