19.7 C
Budapest
kedd, augusztus 4, 2020
Hirdetés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Irán – kalandtúra Perzsiában

2019, szeptember 12 @ 21:30 - 2019, szeptember 25 @ 22:30 CEST

o

Irán – korábbi nevén Perzsia – a világ egyik legkülönlegesebb és legelragadóbb országa. Sokan hallottak, illetve van egy elképzelésük róla milyen lehet, azonban csak kevesen ismerik igazán. Hatalmas méretének, páratlan földrajzi sokszínűségének, rendkívül gazdag történelmi múltjának, valamint az iráni emberek végtelen vendégszeretetének és kedvességének köszönhetően okkal került fel az elmúlt években a legnépszerűbb utazási célpontok közé. Egyike ugyanis még azon országoknak, ahol egy utazás során oly sok élmény, interakció és kaland ér minket, hogy utána még hosszú időn át mesélünk róla barátainknak.

Ezt az utat mindenkinek ajánljuk: azoknak, akik már voltak muszlim országban, s vágynak egy újba; azoknak, akik még nem jártak muszlim országban, de szívesen utaznának egy igazán különleges helyre; s persze azoknak, akik szeretnék megismerni Irán igazi arcát, amit a médián keresztül sosem ismerhetnének. Amit garantálhatunk: életre szóló kalandokkal és élményekkel fogsz hazatérni, s másképp fogsz gondolkodni e csodálatos országról!

Utunk sok szempontból is eltér a magyar utazási irodák által kínált iráni körutazásoktól. Több éves helyszíni tapasztalatokra támaszkodva az volt a célunk, hogy egy olyan programot állítsunk össze, aminek keretében a legfontosabb turisztikai látnivalók mellett a turisták – különösen csoportos utazás keretében – alig érintett területekre is ellátogatunk, hogy még teljesebb képet kapjunk e rendkívül gazdag és sokszínű ország természeti és társadalmi képéből. Így képezi részét az útnak egyik csúcspontját a 2 napos program a Zagrosz-hegységben, a lenyűgöző tájakon évezredek óta élő Baktijári nomádok közé. Emellett az út hosszabbításaként szerepel a programban a geológiai csodáiról is híres Qeshm-sziget, mely a Perzsa-öböl legnagyobb szigete, ahová európai turisták alig utaznak. A változatos tájak mellett, természetesen a perzsa kultúra és történelem legfontosabb emlékeivel és helyszíneivel is alaposan megismerkedünk.

Részletes program:

https://www.facebook.com/events/738218866573138/

Részletek

Kezdés:
2019, szeptember 12 @ 21:30 UTC
Vége:
2019, szeptember 25 @ 22:30 UTC
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/738218866573138/

Szervező

WanderWell.hu
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Iran