Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

I. ORSZÁGOS ANALÓG FOTÓS TALÁLKOZÓ

2023, September 30 @ 10:00 - 18:00 CEST

Ismerjük egymást az online térben, de sokan talán soha nem is találkoztunk még egymással. Ezen kíván változtatni az analóg fotósok első országos találkozója, aztán ha jól sikerül, megismételhetjük minden szeptember utolsó szombatján, évről évre másik városban.

A PROGRAMRÓL:

A kötetlen beszélgetések mellett két előadás lesz: egy a filmes nyersanyagok jövőjéről (lesz-e még film 5-10-20 év múlva?), egy pedig az analóg fotográfia jövőjéről a mesterséges intelligencia világban: elveszik, vagy éppen felértékelődik az egyediség? Hamarosan jönnek a részletek is.

A HELYSZÍNRŐL:

Székesfehérvár külvárosában, a Kisfaludi Közösségi Házban találkozunk, annak is 150 négyzetméteres nagytermében. A környéken ingyenes a parkolás, de van sportpálya és játszótér is, hogy a családdal, gyerekekkel érkezők is megtalálják a számításaikat.

AZ ANYAGIAK:

Természetesen bérleti díjat kell majd fizetnünk a helyért; ez hangosítással együtt is valószínűleg megáll 100 ezer forint alatt, illetve az előadók munkáját is illik honorálni. Nem lesz “belépődíj”. Arra kérlek csak, hogy lehetőségeid szerint járulj hozzá a költségekhez. Ha a feltétlen szükségesnél több pénz gyűlik össze, a többletet jótékony célra ajánljuk fel. Magától értetődően erről is kaptok tájékoztatást.

ÉTEL-ITAL:

Hozz Magaddal elemózsiát, azt pedig megköszönöm, ha üdítővel, aprósüteménnyel, szendviccsel hozzájárulsz a közöshöz. “Batyus buli” lesz, és ha marad étel és ital, azt helyben juttatjuk el rászorulóknak.

Örülök, ha el tudsz jönni! Várom a találkozást.

(Borítókép forrása: Fortepan)

https://www.facebook.com/events/117633014747990/

Details

Date:
2023, September 30
Time:
10:00 - 18:00 CEST
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/117633014747990/

Organizer

Balázs Somorjai
Email
noreply@facebookmail.com