Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hatnullhajrá – sportfotó-kiállítás

május 17 @ 17:00 - 20:00 CEST

Sportfotó workshopunk alkalmával tökéletes fotók készültek, melyek egyszerre tükrözik egy izgalmas esemény elkapott érzelmi állapotát, küzdelmét, örömét. Az április 4-ei Sepsi OSK – Clinceni mérkőzésen részt vehettek lelkes tanoncaink, közvetlenül a pálya széléről fényképezőgéppel a kezükben ,,szurkolhatták,, végig a fergeteges hangulatot. Erre a ACS Sepsi OSK biztosított lehetőséget, amit ezúton is hálásan köszönünk, kiemelten Diószegi László klubtulajdonosnak valamint Kiss Edit sajtóreferensnek.
A workshop magasszintű szakmai irányvonalát és a munkák utólagos feldolgozását Halmágyi Zsolt sportfotós illetve Huszár Szilamér fotográfus koordinálta. Mindketten a Magyar Újságírók Romániai Egyesülete – fotó és videó szakosztályának alapító tagjai.
A résztvevők által kiválasztott legjobb fotókból kiállításra kerül sor, amelyet a nagyközönség is hamarosan megtekinthet.
Házigazda Huszár Szilamér, a Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesülete fotószakosztályának koordinátora, a kiállítást megnyitja Gáj Nándor a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola igazgatója
Kiállításunk partnere: a Magyar Újságírók Romániai Egyesülete – fotó és videó szakosztálya illetve a sportfoto.ro weboldal
https://www.facebook.com/events/3304142769834889/

Részletek

Dátum:
május 17
Időpont:
17:00 - 20:00 CEST
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/3304142769834889/

Szervező

Művészeti és Népiskola / Şcoala Populară de Arte și Meserii
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Tein Teahouse
Piața Libertății 2.
Sfântu Gheorghe, - 520008 Románia
+ Google Térkép