1.8 C
Budapest
szerda, január 26, 2022
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Háda Károly: Street Photography – Fotókiállítás Nyitóalkalom

2021, december 14 @ 18:00 - 2022, január 14 @ 21:00 UTC

Kedves barátaim, ismerőseim, és mindenki, aki a fotók kedvelője, szeretettel meghívok mindenkit december 14. Este 7 órakor kezdődő fotó kiállításom megnyitójára.
A fotókiállításom témája a Street Photography, az elmúlt egy év általam készített képeim közül válogattam ki 13-at a kiállításra és ezeket tudjátok megtekinteni.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, hogy megvalósulhat ez a kiállítás, akik támogattak segítettek ebben.
Másodsorban pedig szeretném már előre is megköszönni mindenkinek, aki eljön a Fotókiállításomra, és megnézi a képeimet.
Úgy gondoltam megosztom veletek a rövid történetét annak, hogy én milyen kapcsolatban vagyok a Street Photographyval. A történetnek semmi különleges kezdete nem volt, igazából én a fotózás gyakorlását már az elejétől fogva Budapest utcáin kezdtem el. És hamar rájöttem, hogy van bennem egy vágy, hogy lefényképezzem az utcán sétáló és nézelődő embereket. De nem volt elején bátorságom hozzá. De rájöttem, hogy nekem ez egy jó feladat lehet, hogy leküzdjem ezt a félelemet ha tudatosan innetől kezdve akkor most embereket fogok fényképezni az utcán. Elején még távolról, és egyre közelebb merészkedtem. Szerencsére mostanra eltűnt minden félelem és akkor is le tudok fotózni valakit, ha másoknak ez nagyon diszkomfortos lenne.
Ha arra kérdésre kéne válaszolnom miért csinálom ezt akkor azt mondanám, hogy nekem ennek van a legnagyobb valóság alapja minden fotóművészeti ágban. Itt nem fontos, hogy szép legyen valami, esztétikus, sokszor úgy érzem, hogy a többi területen akár már a válogatással is de szebbet akar bemutatni, mint ami a valóság (de vannak kivételek pl a Riport fotózás, ami szintén nagy kedvelője vagyok). Akkor örülök, hogyha egy igazi érzést kaphatok lencsevégre. A képeimmel egy történetet szeretnék elmesélni, de ez a történet maga valóság.
A képeimnél nincs mélyebb értelmezés, mert maga az, hogy te mit látsz benne az mind helyes. Szeretem ábrázolni az utcát, kapcsolatokat a szereplők között. De ennél még fontosabb, hogy úgy ábrázoljam, hogy valaki ezt mondhassa: Na igen, ilyen Budapest 2021-ben, se több se kevesebb.
A képeimnél szeretem használni a színeket, a geometriákat, napfényt és az árnyékokat. Na de többet nem is írok, maguk a képek meséljenek majd!
Köszi, hogy végig olvastad ezt a kis történetet.
https://www.facebook.com/events/374186551128844/

Részletek

Kezdés:
2021, december 14 @ 18:00 UTC
Vége:
január 14 @ 21:00 UTC
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
https://www.facebook.com/events/374186551128844/

Szervező

Károly Háda
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Restro Puskin