Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gripenek és történelmi fotókiállítás a hétvégi aeropikniken Debrecenben

2010, May 22 @ 11:00 - 2010, May 23 @ 21:00 CEST

Free
aero.jpg

Aeropikniket rendeznek szombaton és vasárnap Debrecenben abból az alkalomból, hogy idén 100 éves a debreceni és a magyarországi repülés.A repülőnapon szombaton centenáriumi emléktáblát avatnak, és történelmi fotókiállítás nyílik. A rendezvény kiemelkedő látványossága lesz a MALÉV-val közösen szervezett Li-2-es repülő emlékjárata, amely az első belföldi Debrecen-Budapest járatot is teljesítette. A járat több mint húsz évig közlekedett.

Aeropikniket rendeznek szombaton és vasárnap Debrecenben abból az alkalomból, hogy idén 100 éves a debreceni és a magyarországi repülés.
A repülőnapon szombaton centenáriumi emléktáblát avatnak, és történelmi fotókiállítás nyílik. A rendezvény kiemelkedő látványossága lesz a MALÉV-val közösen szervezett Li-2-es repülő emlékjárata, amely az első belföldi Debrecen-Budapest járatot is teljesítette. A járat több mint húsz évig közlekedett.
Az aeropiknik megnyitójára május 22-én, szombaton délelőtt 10 órára a földön és levegőben egyaránt érkeznek vendégek. A két nap során egyebek mellett harci helikopterek, motoros sárkányok, Gripen harci repülők, siklóernyők és gépmodellek bemutatóját is láthatja a közönség.

Details

Start:
2010, May 22 @ 11:00 CEST
End:
2010, May 23 @ 21:00 CEST
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags: