16.5 C
Budapest
vasárnap, szeptember 27, 2020
Hirdetés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fujifilm és Godox nyílt nap a Mikrosatnál

2018, augusztus 28 @ 10:00 - 16:00 CEST

Talán Te is érezted már úgy, hogy a digitális készülékek, mint amilyen a fényképezőgéped is informatikusok által lett tervezve, és az átlagember nehezen érti meg a menüpontok elrendezését.

Megjegyezni sem könnyű, hogy melyik gomb hol van, de amikor az egyéb körülményekre is kell figyelni kifejezetten nehéz a fotós helyzete. Ezért jó, ha leendő digitális munkatársad kiválasztása előtt kézbe foghatod, kipróbálhatod, összehasonlíthatod, még akkor is, ha most nem tervezel gépcserét.

Ezt bármelyik szaküzletben megteheted, de ilyenkor csak az eladóval kommunikálsz, és nincs alkalmad éles helyzetben ismerkedni jövendőbeliddel, pedig tartós kapcsolatot tervezel.

Nos, augusztus 28.-án itt a Vezér úton szervezünk egy programot, ahol nyugodtan, fotózás közben nem kereskedők, hanem gyakorlott felhasználók segítségével ismerkedhetsz a fényképezőgépekkel és vakukkal.

Strausz Franciska lesz a modell és Bíró Ádám osztja meg veled(is) gyakorlati tapasztalatait. Két tizenöt fős turnus lesz, egyik délelőtt, a másik délután, hogy ne legyen tumultus, és mindenki mindent kipróbálhasson. A vakukról Makovinyi Zoltánt a Mikrosattól, a fényképezőgépekről Kerekes Mátét a Fujifilm Magyarországtól kérdezheted.

Bármilyen kérdést feltehetsz, ami foglalkoztat, nincs ciki kérdés, és nem fognak kioktatni, hogy előbb magold be a blendesort, vagy iratkozz be alapvető számítástechnikai tanfolyamra.

Ezen a napon élő modellről készíthetsz stúdióvilágítással képet, összehasonlíthatod jelenlegi gépeddel az MILC Fujikat.

Kipróbálhatod, hogyan működik a HSS, vagy a TTL a gyakorlatban, tényleg olyan bonyolult-e, mint amilyennek elsőre hangzik, vagy pár alapvető, logikus információ birtokában mindennapos rutinná válhat a használata? Mikor lehet, és mikor érdemes használni?

Ezek mind olyan új technikák, amelyekkel kapcsolatban a gyakorlott profiknak is érdemes képben lenni, még ha elsőre komplikáltnak is tűnne.

Tehát ha szeretnél egy jó hangulatú, nem tukmálós, de informatív vevőtalálkozón részt venni, akkor tedd be a kosaradba az 1000 Ft-os regisztrációs díjat (csak 10-10 darab van belőle!), és gyere el kedden Te is.

Egy délelőtti és egy délutáni három órás workshop keretén belül lehetőség lesz a Fujifilm és Godox termékek megismerésére, gyakorlati bemutatók keretén belül.

A rendezvény regisztrációhoz kötött. 1000 forintos regisztrációs díj megfizetésével lehet jelentkezni a rendezvényre. A regisztrációs díj teljes egészében levásárolható. A délelőtti és a délutáni előadás külön regisztrációhoz kötött.

A teljes Fujifilm X (GFX is) géppark és a hozzávaló optikák kipróbálására lesz lehetőség (SD kártyát hozzanak)

Portréfotózás keretén belül ki lehet próbálni, hogy miként működik együtt a Fuji a Godox rendszerrel.

Előadó: Bíró Ádám nemzetközileg ismert divatfotós
Modell: Strausz Franciska

https://www.facebook.com/events/1786687811368061/

Részletek

Dátum:
2018, augusztus 28
Időpont:
10:00 - 16:00 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1786687811368061/

Helyszín

Mikrosat