Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fujifilm CINE bemutató nap és workshop

2022, September 30 @ 16:00 - 19:00 CEST

A Fujifilm X rendszere a kreatív filmezés szolgálatában,

avagy mire képes a Fuji mozgóképben.

X-T4, X-H2s vázak és filmes MKX zoom objektívek akcióban Budapest legújabb szakáruházában, az Unidome Store-ban!

Mire számíthatsz?

Filmvetítés, élő tesztelés, kipróbálható lesz a teljes Fujifilm digitális termékpaletta. Videó specifikus Fujifilm X workshop a Unidome Studio munkatársaival!

Szeretnéd megtudni mire képes videóban a Fujifilm-X rendszere? Érdekel a fotózás mellett a filmezés is? Kipróbálnád a Fujinon MK CINE objektíveket? Akkor itt a helyed! Egy különleges Fujifilm eseményre invitálunk Budapest legújabb fotós-videós szakboltjába, a Unidome Store-ba.

Exkluzív környezetben várunk minden érdeklődőt a Unidome Store és a Fujifilm Magyarország közös bemutató napjára, ahol a videózás és filmkészítés kerül fókuszba.

Kipróbálhatóak lesznek a Fujinon MKX 18-55mmT2.9 és MKX 50-135mmT2.9 filmes objektívek, RIG-elt szettben lehet tesztelni az X-T4 és X-H2s kamerákat.

A Studio készített a rendszerrel egy rövidfilmet, melynek főszereplője Vincze Lizi, aki szenvedélyes lovas, edző, díjlovas és díjugrató, valamint 3-szoros női magyar Downhill bajnok. A nyári időszakban több alkalommal volt szerencsénk Lizivel forgatni, megtudhattuk, mitől ilyen szenvedélyes a viszonya a sportokkal, honnan merít bátorságot a legnagyobb ugratásokhoz és lejtőkhöz.

A filmvetítés után egy werk videót is levetítünk, mely bemutatja a kamerákat és a csapatot forgatás közben. Ezután lehetőség lesz beszélgetni a stáb tagjaival a Fujifilm kamerákkal kapcsolatban szerzett rutin tapasztalatokról. A helyszínen kipróbálhatóak lesznek komoly filmes munkára is befogható állapotban az általunk felszerelt X-T4, X-H2s vázak és az MKX objektívek.

A kamera elé téma is kerül, modelljeink segítenek a Fujinon Cine lencsék kiváló képességeinek demonstrálásában. Berendezett díszletek és szituációs felvételezési lehetőségek segítenek majd a rendszer próbatételében.

Sok kiegészítő és érdekes videós termék vár benneteket az Unidome Store-ben. Ráadásul speciális Fujifilm kedvezményeket tudtok résztvevőként igénybe venni. Így az élmény és tapasztalat mellet komoly összeget is megspórolhattok, ha Fujifilm X rendszerben gondolkoztok, vagy meglévő X rendszereteket fejlesztenétek.

A nagyértékű felszerelés és szervezett program miatt az eseményre korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A jelentkezési szándékot az info@unidome.hu email címre kérjük elküldeni az alábbi adatokkal:

Név:

Lakcím:

E-mail:

Telefonszám:

Fujifilm digitális fényképezőgéppel rendelkezel-e?: IGEN/NEM

Hozzájárulsz-e a Unidome Store hírlevél listájára való feliratkozáshoz: IGEN/NEM

A jelentkezőknek minden esetben hivatalos visszajelzést küldünk! A részvételhez el kell fogadni az eseményre vonatkozó GDPR és Felelősségvállalási nyilatkozatokat!

Várunk mindenkit szeretettel és remek programmal 2022 szeptember 30-án délután 16h-tól a Unidome Store-ban!

1047 Budapest, Károlyi István utca 10. 20-as épület

https://www.facebook.com/events/1465636090625051/

Details

Date:
2022, September 30
Time:
16:00 - 19:00 CEST
Event Categories:
, ,
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1465636090625051/

Organizer

Unidome Store
Email:
noreply@facebookmail.com