szombat, szeptember 25, 2021
Események betöltése

« Összes Események

Fotótúra Máramarosba 2. turnus

szeptember 30 @ 14:00 - október 4 @ 17:00 CEST

Az első túránk gyorsan megtelt, közkívánatra itt a második.
Tarts velünk egy különös, semmihez sem hasonlítható világba: Máramarosba!
A túra szakmai vetője, oktatója , a www.kincseskamera.hu fotográfusa, a legkalandosabb fotótúrák szervezője, aki az elmúlt években Pakisztán, Kuba, Irán rejtett zugait mutatta meg a szerencséseknek.
Károly herceg szerint Máramaros Európa utolsó, érintetlen szeglete. Valóban jó messzi tájakra kell utazni ahhoz, hogy a természet, a közösség és a látványos hagyományok ilyen különös kombinációját tapasztalhassuk meg. Máramaros azonban nincs messze – viszont a 24. óráját éli. Aki látni szeretné, most érdemes megnézni. Magabiztos hegycsúcsok, színes szoknyák forgataga, élénkkék ablakos, öreg gerendaházak, UNESCO Világörökség templomok – és egy letűnőben lévő, hagyományos életmód, ami a Természethez igazodik – és már nagyon kell keresni, hogy a nyomára bukkanjunk.
A Máramarosban töltött 5 nap alatt Szabó Zoltán fotográfus a legjobb helyekre és fényekre hívja fel a figyelmed. Zoltán segítségével és útmutatásai alapján akár a telefonoddal is fantasztikus képeket készíthetsz. Egy új utazási formát ismerhetsz meg – mely elmélyült, valódi élményt és igazi kapcsolódást ad.
Látunk mesterembereket munka közben, beköszönünk a pásztorokhoz az esztenán, megnézünk Világörökség-helyeket, büszke hágókat és csúcsokat, színes-vidám temetőt, történelmi városokat és eldugott falvakat. Azt az életet, melyet tapasztalva a városba kicsit nehéz lesz a visszatérés, és egy ideig állandósul az elvágyódás.
Pároddal/barátoddal jönnél, aki nem fotózik? Hozd el őt is!! A fotós szakmai tippek mellett, azt is megmutatjuk, hogy lőhetsz ütős képeket pofonegyszerűen, akár a telefonoddal.
Kiscsoportos fotótúránkon (max. 10 fő) korlátozott a helyek száma, biztosítsd
a tiéd minél hamarabb!
https://mailchi.mp/5e3fb775d9b8/maramaros-fototura
https://www.facebook.com/events/1025563101595572/

Részletek

Kezdés:
szeptember 30 @ 14:00 CEST
Vége:
október 4 @ 17:00 CEST
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
https://www.facebook.com/events/1025563101595572/

Szervező

kincseskamera.hu
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Máramaros County