Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jelentkezés: FOTÓTÚRA KUBÁBAN

február 1

Indulás-érkezés: 2022. február 15-27.
Időtartam / Szükséges szabadnapok: 13/9 nap
Részvételi díj: 620 eFt
Repülőjegy + biztosítás: kb. 240 eFt
Jelentkezési határidő: 2022. január 15.
Csoportlétszám: 11 fő
Szállás: hostel, vendégház
Utazás módja: repülő, autó
Ellátás nélkül: szoba reggelivel

Kuba szinte ostromolja az érzékeket: vakítófehér, pálmafákkal övezett playák, azúrkék tenger, bababútorszín házak, kanárisárga ZIL-ek, vintázs Chevrolet-k, érzéki ritmusok, egzotikus koktélok, legendás szivarok. Időkapszulába zárt szigetnyi kultúra, amit látni kell, míg Fidel grandiózus kísérlete véget nem ér. Egy világjáró fotográfus szakmai vezetésével és terepi fotóoktatásával Te is maradandó képeket hozhatsz haza Kubából.

A fotóstúrát mind logisztikailag, mind szakmailag Szabó Zoltán világjáró fotóművész vezeti. A tapasztalt utazó harminc éve otthonosan mozog egzotikus kultúrákban, több díjnyertes fotóalbumot jelentetett meg, sajtófotó-díjas munkáit félszáz egyéni kiállításon mutatta be, illetve magazinok rendszeresen publikálják. Korábbi, a Kincseskamera fotós túrákon készített képei Fidel grandiózus tervének lenyomatai.

FONTOS: Amellett, hogy igyekszünk a fenti tervet tartani, váratlan események (Kuba hírhedt elavult járműparkjáról, de pont ezért is látogatunk oda) vagy váratlan lehetőségek átírhatják az eredeti menetrendet. Ilyenkor a túravezető a lehetőségeihez képest mindent elkövet, hogy ez a legkisebb kellemetlenséggel vagy legnagyobb kellemességgel járjon. Az útiterv tehát hozzávetőleges.

További információk az esemény honlapján!

Részletek

Dátum:
február 1
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
https://kincseskamera.hu/fototura/kuba-2022/

Helyszín

Cuba
Kuba

Szervező

Kincseskamera