Események betöltése

« Összes Események

Fotós túra minden csütörtökön Manarolában

október 3 @ 16:00 - 20:00 CEST

|Recurring Esemény (See all)

An event every week that begins at 16:00 on hétfő, repeating until 2022, december 19

A “fotográfia” azt jelenti, a “fény művészete”. Egy jó fotós megfelelően használja a fényt, hogy lenyűgöző fényképeket készítsen, melyek teljesen eltérnek az átlagos, turisták által elkattintott fotóktól. Tanuljon a fény használatáról, a megfelelő kompozícióról, a tökéletes pillanatról, a különleges nézőpontokról, melyektől egyedi lesz majd a fotó, amit készít.

Egy profi fotós körbesétál majd Önnel Manarolában vagy Cornigliában, és megmutatja a legjobb helyszíneket a fényképek elkészítéséhez. Miközben megismerkednek a kiválasztott faluval, a házaival, a kilátópontokkal, az állatokkal és növényekkel, a fotós a fotózás titkait is megosztja Önnel.

Nem lényeges, hogy Ön milyen felszereléssel érkezik, okostelefonnal, iPaddel, kompakt digitális kamerával vagy profi DSLR fényképezőgéppel, a fotós segít majd, hogy Ön a lehető legjobb képeket készítse el. Gyönyörű Cinque Terre fotókkal térhet majd haza, és a túra után más szemmel néz majd a kamerába a teljes utazás alatt.

Időpont: minden hétfőn Cornigliában és minden csütörtökön Manarolában.
Találkozó: Corniglia vagy Manarola, délután.
Időtartam: 4 óra.
Ár: 129 EUR/fő.
Minimum 4, maximum 15 fő.
Olasz vagy angol nyelven.
Az ár tartalmazza a fotós túrát egy profi fotóssal, valamint egy italt a program végén, miközben közösen kielemzik az elkészült képeket.

Részletek

Dátum:
október 3
Időpont:
16:00 - 20:00
CEST
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Manarola
Manarola, + Google Térkép