Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fotópályázatok az Online fotóboltban!

2008, január 1 @ 02:00 CET

A pályázati képeket a Fotópartner Fotópályázat menüpont alatt tudod feltölteni, azok nyilvánosak azaz, bárki által megtekinthető. A pályázaton bárki részt vehet, aki amatőrként, hobbiból fényképez, ennek megfelelően csak saját készítésű, kategóriánként maximum 3 képpel lehet nevezni.
Saját készítésű digitális felvételeidet vagy számítógépes programmal manipulált fotóidat töltheted fel az oldalra a kiírt pályázati kategóriába.
Egy pályázó egy kategóriában legfeljebb 3 darab digitális fotóval nevezhet.

A pályázati képeket a Fotópartner Fotópályázat menüpont alatt tudod feltölteni, azok nyilvánosak azaz, bárki által megtekinthető.
A pályázaton bárki részt vehet, aki amatőrként, hobbiból fényképez, ennek megfelelően csak saját készítésű, kategóriánként maximum 3 képpel lehet nevezni.
Saját készítésű digitális felvételeidet vagy számítógépes programmal manipulált fotóidat töltheted fel az oldalra a kiírt pályázati kategóriába.
Egy pályázó egy kategóriában legfeljebb 3 darab digitális fotóval nevezhet.
A beküldött felvételnek legalább 800×600 pixel felbontásúnak kell lennie. A fotók lehetőleg ne tartalmazzanak keretet, dátumot, feliratotokat
A nevezett pályázok képei közül az első három legjobbat a FOTOPARTNER fotósai választják majd ki, azonban bárki leadhatja voksát a neki tetsző képre a szavazó modul segítségével.
A közönségdíjat maguk a szavazók, résztvevők döntik el.

Nyertes pályázatok kiválasztása – A fotópályázatra nevezett képek közül az első három legjobbat a FOTOPARTNER fotósai választják ki és szavazzák meg mint kiemelkedő legjobb felvételeket, pályamunkákat. Voksát azonban bárki leadhatja a neki tetsző képre a fotópályázaton a képek alatti szavazó modul segítségével, hiszen a 4. díjat, mint közönség díjat maguk a felhasználok szavazzák meg. A pályázatok eredményeit és nyereményeit az „Archívum” menüpont alatt lehet folyamatosan figyelemmel kísérni.

A 4. díj közönségdíjas – A közönségdíj nem más, mint egy „Pályázati különdíj”, amit maguk a felhasználok szavaznak meg voksaikkal.

A pályázatok időtartama – Minden esetben fel van tüntetve az „Aktuális” menüpont alatt a kiírt pályázati kategória alatt.

Nyeremények – Minden esetben fel vannak tüntetve az „Aktuális” menüpont alatt a kiírt pályázatoknál.

További feltételek – A pályázó a pályázatban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen fotópályázatban foglalt valamennyi feltételt és hozzájárul adatainak kezeléséhez, képeinek közzétételéhez, /ismerd meg a FOTOPARTNER fotópályázat licensz szerződésének feltételeit!/. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések szigorú megtartásával történik.

A Color-X kft mint a fotópartner üzemeltetőjének adatkezelési azonosító nyilvántartási engedélyszáma, reklámanyagok tárolása illetve továbbítása céljából: 01949-0001. A játékban résztvevők azonosítására szóló engedély száma: 01949-0002

Az itt nem szereplő további részvételi szabályok, szabályozások mindenben megegyeznek a “Nyaralj INGYEN NYERJ velünk” nyeremény sorsolás részvételi feltételeivel. A szabályozások a “Részvételi feltételek” menüpont alatt érhetőek el, Pl.: nyeremények átadása, adatszolgáltatás-adatvédelem, nyeremények átvétele stb.

Details

Date:
2008, január 1
Time:
02:00 CET
Event Category:
Website:
http://webaruhaz-lapunk.fotopartner.hu/fototar.php?oldal=fototar_palyazat&ugras=true#ide

Venue

Clark Ádám tér 1.
Budapest, - Magyarország