Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fotópályázat / Tizennyolc

2022, November 1 @ 00:00 - 2022, November 6 @ 00:00 CET

🔴FOTÓPÁLYÁZAT – TIZENNYOLC🔴

Szeretsz fotózni? Nem múltál még 26? Szeretnéd, ha a művedet kiállítanánk? Érdekelnek a kortárs drámák? Meg tudod kreatívan ragadni a hívószót? Akkor van egy javaslatunk!

TIZENNYOLC – erre a hívószóra várjuk a fotóitokat.

⏳ Beküldési határidő: november 6. éjfél

📨 Ide várjuk a műveket:

fiataldramairokhaza@gmail.com

‼️ A fájl neve ez legyen: képcím + név

Jó munkát kívánunk!🎉

‼️Részletes kiírás‼️

🔴A pályázat célja, hogy a kortárs drámát összekapcsolja a fotóművészettel, a fotópályázat témája: Tizennyolc.

🔴A pályázaton részt vehet minden 26. életévét be nem töltött alkotó. Egy szerzőtől maximum 3 kép küldhető, sorozatot nem fogadunk el. Egy szerzőtől a zsűri csak a legjobbnak ítélt képet díjazza.

🔴A képeket a fiataldramairokhaza@gmail.com címre várjuk november 6. éjfélig. A pályázat érvényességéről 2-3 munkanapon belül visszajelzést küldünk. A pályázaton nevezési díj nincs.

🔴Formai követelmények: A képek min 3 MB méretűek lehetnek, JPG vagy TIFF formátumban. A rövidebb oldal minimum 2100 pixel lehet. A képtömörítési minőség 100%-os. Manipulált képek nem indulhatnak a pályázaton, de nem számít manipulációnak a szokásos fotográfiai korrekció (színek, tónusok, fényerő beállítása).

🔴A fotók azonosítása (a beküldött fájl neve): képcím + pályázó neve (például: Majalis_SzinyeiMersePal)

🔴A pályázatra elfogadott képeket a rendezők díjmentesen felhasználhatják az Okuláré Projekt népszerűsítésére a közösségi média felületeiken a szerzők nevének feltüntetésével. A képeket a szervezők a 2022/23-as évad végéig tárolják, a tervek szerint az évad végén a kiállítást készítenek az év legjobb alkotásaiból.

🔴A pályázati határidő lezárulta után az összes elfogadott kép megosztásra kerül a Fiatal Drámaírók Háza Facebook oldalán, ahol a közönség leadhatja szavazatát a kedvenc alkotásaira.

🔴A zsűri által kiválaszott, illetve a közönségszavazás győztes képei kiállításra kerülnek az Okuláré Projekt – Tizennyolc felolvasóesten december 5-én a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

🔴Kizárólag jogtiszta, saját képek tölthetők fel. A pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik. A pályázó tudomásul veszi, hogy a képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával másnak okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség őt terheli. A pályázat beküldésével a pályázó elfogadja, hogy a Fiatal Drámaírók Háza a legjobb pályaműveket felhasználhassa a közösségi média felületein (feltüntetve a pályázó nevét), illetve azokat installálja és bemutatja december 5-én az Okuláré felolvasó esten a Trafóban.

https://www.facebook.com/events/1011465950250023/

Details

Start:
2022, November 1 @ 00:00 CET
End:
2022, November 6 @ 00:00 CET
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1011465950250023/

Organizer

Fiatal Drámaírók Háza
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

Clark Ádám tér 1.
Budapest, - Magyarország
+ Google Map