szombat, szeptember 18, 2021
Események betöltése

« Összes Események

Fotópályázat 2021 – Pályázati kiírás

augusztus 30 @ 08:00 - október 20 @ 17:00 CEST

A Magyar Mérnök Kamara Közlekedési Tagozata fotópályázatot hirdet a közlekedési szakterület képi megjelenítésének erősítésére.

 

A pályázat célja ápolni azt a hagyományt, amelyben a közlekedési szakma képekben is láthatóvá válik, továbbá a fotóarchívum bővítése, a készülő szakmai kiadványok megfelelő minőségű és mennyiségű képanyaggal való ellátása. A pályázat során olyan fényképeket várnak a szervezők, amelyek a közlekedéshez, a közlekedés mindennapjaihoz kapcsolódnak.

2021-ban két kategóriában lehet pályázni, melyekre digitális fényképezőgéppel készített felvételek küldhetők be. Mindazok az elbírálás során külön-külön értékelésen vesznek részt, így ezt a beadandó képek elnevezésénél is meg kell különböztetni

Pályázati kategóriák

A)    Közutak, vasutak, légi- és vízi közlekedés

A természet, a légi- és vízi közlekedés, az út, a vasút és a pihenőhelyek kapcsolata. A létesítmények önálló esztétikája és harmóniája a környezettel. Egy pályázó legfeljebb 4 képpel pályázhat ebben a kategóriában.

B)    Műtárgyak

A természet és a műtárgyak kapcsolata. A létesítmények önálló esztétikája és harmóniája a környezettel. Egy pályázó legfeljebb 4 képpel pályázhat ebben a kategóriában.  (…)

Forrás

Részletek

Kezdés:
augusztus 30 @ 08:00 CEST
Vége:
október 20 @ 17:00 CEST
Esemény kategóriák:
,
https://ktenet.hu/aktualis-informaciok/palyazati-felhivas1405

Helyszín

Magyarország
Clark Ádám tér 1.
Budapest, 1013 Magyarország