11.1 C
Budapest
vasárnap, szeptember 27, 2020
Hirdetés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fotográfiai bemutatók az ArtKert összművészeti fesztiválon

2019, szeptember 1 @ 13:00 - 17:00 CEST

n

Fotográfiai bemutatóinkon fotóművészektől sajátíthatod el a portréfotózás technikáját, és megtudhatod azt is, hogyan fotóztak elődeink!

A szombati workshop keretében fotóművész a portréfotózás történetéről, technikájáról, egyedi megoldásairól tart előadást, majd a résztvevőknek lehetőségük lesz a gyakorlatban is bekapcsolódni az alkotás folyamatába.
Vasárnap nedves és száraz lemezekkel találkozhatsz a fotográfia hőskorából. Ha kíváncsi vagy arra, mit jelent a kollódiumos eljárás, és szívesen elmélyednél az archaikus fotótechnikák rejtelmeiben, akkor nálunk a helyed! A bemutatót Dr. és fotóművészek tartják.

….
És ha már nálunk jársz, nézd meg fotóművészeti kiállításunkat:

TáncKépek
Táncművészet a kortárs magyar fotográfiában
Kortárs fotográfusok táncművészeti munkáiból válogatva nyújt reprezentatív kiállítást a MANK Galéria. A mozgás ábrázolása mindig is a fotóművészet nagy kihívásai közé tartozott, különlegesen igaz ez a művészi mozgásra, a tánc- és mozgásművészetre. A lépés, az ugrás, a tartás, a mozdulat energiáját, a pillantás, az érintés szuggesztióját fotográfiára fordítani óriási feladat, technikai, kompoziciós tehetséget követel. A válogatásban szereplő képek mindegyike különleges egyediséggel fogja meg az élő mozdulat elillanó pillanatának katarzisát, sűríti be a teret és az időt, miközben széles spektrumát mutatja be a jelen
táncművészeti törekvéseinek.
A kiállításon 45 fotográfus 74 képe lesz látható.

https://www.facebook.com/events/430317994251671/

Részletek

Dátum:
2019, szeptember 1
Időpont:
13:00 - 17:00 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/430317994251671/

Szervező

MANK – Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.
E-mail:
noreply@facebookmail.com