Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FotóFesztivál Portfolio Review

2023, May 6 @ 11:00 - 15:00 CEST

FotóFesztivál Portfolio Review

A portfolio review egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megmutasd műveid, munkáid, sorozataid és átfogó véleményt kaphass hazai és nemzetközi kurátoroktól, szakemberektől egy 20 perces személyes találkozáson.

KIKET VÁRUNK?

Professzionális és pályakezdő fotográfusok / fotóművészek, fotográfus hallgatók, végzősök jelentkezését várjuk és azokat, kiknek munkái legalább 1 kiállításon, vagy publikációban már részt vettek.

JELENTKEZÉS:

bpf.review@gmail.com email címre az alábbi adatokat írd meg: Név, telefonszám, a reviewerek neve, akikhez jelenkezel (mindegyikhez jöhetsz) és csatolj egy rövid CV-t is.

Részvételi díj: 5000 Ft, melyet a szervezésre fordítunk.

A bankszámla számot a jelentkező levélre küldjük válaszul.

Jelentkezési határidő: 2023. április 27.

Photo Festival Portfolio Review the best possibility to show your photographic work to pros, well known Hungarian and international photographers and get an professional opinion.

We are looking for professionals, young professionals, photography students or who have already exhibited or published their work at least once.

2023-AS REVIEWEREINK:

Sophie ZÉNON

Fotóművész, történész és etnológus, több mint húsz éve elkötelezett amellett, hogy láthatóvá tegye a múlthoz fűződő bensőséges és kollektív kapcsolatunkat, megkérdőjelezve emlékezetünket és az idő múlását. Archaikus technikákat használva a kontakt eljárás, cyanotípia, kollázs eszközével alkot. A budapesti Francia Intézet vendégeként mutatkozik be a Fesztiválon, a május 5-én megrendezett vetítéssel egybekötött beszélgetésen.

https://www.sophiezenon.com/

GŐBÖLYÖS Luca

DLA, habil, Balogh Rudolf-díjas fotóművész. A hazai kortárs fotográfia jelentős alakja, művészi tematikába olyan korábban tabuként kezelt társadalmi és esztétikai jelenségkört vizsgálja, mint például a szexuális identitáshoz való viszony problémái, vagy a női sztereotip szerepkörök.

https://lucagobolyos.net/

TÖRÖK Tünde

A MyMuseum galéria tulajdonosa. Esztétikai tanulmányai, a Sotheby’s Insitute of Art / ‘Art and Finance elvégzése és több év magyar és nemzetközi galériás munka után kezdett el vállalkozóként foglalkozni kortárs képzőművészettel, majd társalapítóként létrehozta a MyMuseum Galériát. Profiljukban fiatal és kortárs magyar fotográfusokkal foglalkoznak.

https://mymuseumartgallery.com/

RITTER Doron

Fotográfus-opertőr, az alkalmazott fotográfia, a divat és a portré világának neves hazai szereplője.

https://www.doronritter-photography.com/

MUCSY Szilvia

Fotográfus, a Budapest Fotófesztivál igazgatója, a RANDOM kortárs fotóművészeti csoport vezetője. Fotográfiai pályafutását a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójában kezdte, melynek később egyik vezetője lett. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomázott fotóművészként, majd az Athéni Képzőművészeti Főiskolára járt fotó szakra, 2 alkalommal nyerte el a Pécsi József fotóművészeti ösztöndíjat. Fotográfiái a legismertebb budapesti és nemzetközi galériákban egyéni és csoportos kiállításokon szerepelnek.

https://www.lensculture.com/szilviamucsy

HOL?

RANDOM Galéria – 1013 Budapest Bartók Béla út 33.

MIKOR?

2023. május 6. szombat, 11:00-15:00

https://www.facebook.com/events/598642405639609/

Details

Date:
2023, May 6
Time:
11:00 - 15:00 CEST
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/598642405639609/

Organizer

Budapest Photo Festival
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Random